Bardzo ciekawe jest te INFO z 31.03.2022......Może być od razu Umowa przedwstępna podpisana.....a że 10 jest w niedzielę, to komunikat może być już dzisiaj......i to bliżej godziny 15:00...
Zarząd spółki Femion Technology S.A z siedzibą we Wrocławiu („Emitent”), w nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 1/2022 z dnia 4.01.2022 r. informuje, że w dniu dzisiejszym, tj. 31.03.2022 r. Emitent zawarł z dwiema osobami fizycznymi („Sprzedający”) aneks do zawartego dokumentu Term Sheet przedłużający okres na złożenie oferty do dnia 10 kwietnia 2022 r. oraz na jej przyjęcie do dnia 21 kwietnia 2022 r. Pozostałe zapisy dokumentu są bez zmian. Jednocześnie w związku z dotychczasowym przebiegiem procesu przeglądu sytuacji podmiotu w sprawie, którego został zawarty dokument Term Sheet oraz uzyskanymi w jego toku informacjami strony przewidują również scenariusz bezpośredniego zawarcia warunkowej przedwstępnej umowy sprzedaży w miejsce złożenia oferty w terminie do jej złożenia.
Dnia 2022-04-08 o godz. 09:12 weterani napisał(a): > Inwestorzy mają to do siebie że wolą kupować jak już jest drogo . > Przy takiej płynności 3-5 PLN może być wciągu jednej chwili . >
Dokładnie...wygląda tak , że nic z tego nie będzie...pojawia się INFO...nazwa spółki przejmowanej....i zaczyna się ruch.....+10%..+20%... i widły...A Akcji dzisiaj na Sprzedaży jest 60 000 sztuk do 19,90 PLN.....
Dnia 2022-04-08 o godz. 09:39 ~Może napisał(a): > Tak jak wczoraj stało na 1,8zł tak dzisiaj na 1,9zł , i do 2zł stoi 30 tys sztuk, > > To się nie zmieni ani dzisiaj ani jutro.
Kolega to jakiś sceptyczny jest.....co to jest 30 000 sztuk po 2 pLN to jest 60 000 PLN!!! Co to za kwota......bez przesady.....Zabraknie akcji jak się ludzie rzucą na akcje....
Dnia 2022-04-08 o godz. 09:21 ~Kosmos napisał(a): > Dnia 2022-04-08 o godz. 09:12 weterani napisał(a): > > Inwestorzy mają to do siebie że wolą kupować jak już jest drogo . > > Przy takiej płynności 3-5 PLN może być wciągu jednej chwili . > > > > Dokładnie...wygląda tak , że nic z tego nie będzie...pojawia się INFO...nazwa spółki przejmowanej....i zaczyna się ruch.....+10%..+20%... i widły...A Akcji dzisiaj na Sprzedaży jest 60 000 sztuk do 19,90 PLN.....
JR Holding dokupił ostatnio ponad 2 mil Akcji i myślę że to dobrze przeanalizował inwestycyjnie . Czekamy na info .
Dnia 2022-04-08 o godz. 09:39 weterani napisał(a): > Dnia 2022-04-08 o godz. 09:21 ~Kosmos napisał(a): > > Dnia 2022-04-08 o godz. 09:12 weterani napisał(a): > > > Inwestorzy mają to do siebie że wolą kupować jak już jest drogo . > > > Przy takiej płynności 3-5 PLN może być wciągu jednej chwili . > > > > > > > Dokładnie...wygląda tak , że nic z tego nie będzie...pojawia się INFO...nazwa spółki przejmowanej....i zaczyna się ruch.....+10%..+20%... i widły...A Akcji dzisiaj na Sprzedaży jest 60 000 sztuk do 19,90 PLN..... > > JR Holding dokupił ostatnio ponad 2 mil Akcji i myślę że to dobrze przeanalizował inwestycyjnie . > Czekamy na info .
Dokładnie ... do tego kupuje to JRH a nie January........
Zainteresowanych brak, może racja bo ubiorą jak ostatnio i tyle z tego będzie? Ale w sumie rok temu kupowałem bajke o jednorożcu, teraz są fakty, a jakie dowiemy się wkrótce?
Dnia 2022-04-08 o godz. 11:39 ~Koń napisał(a): > Zainteresowanych brak, może racja bo ubiorą jak ostatnio i tyle z tego będzie? Ale w sumie rok temu kupowałem bajke o jednorożcu, teraz są fakty, a jakie dowiemy się wkrótce?
To nie jest tam jakaś Spółka....400 000 użytkowników... Roczna kwota transakcji 4 mld PLN.....Same te INFO powinno wywindować kurs spółki.....
Tu chodzi o fakty , których nie znamy , bo za co chcą kupić? 25 mln to minimum 25mln nowych akcji albo i 50mln ich sposobem. Tak to robili dotychczas.
Zastanawia brak zainteresowania, tzn. rynek nie widzi potencjały do wzrostu? A dalej emisja za grosze jak dotychczas? I mamy co mamy.
Nic z tego może nie wyjść i dlatego brak tu spekulacji. Pomyśleć że jest okazja do podbicia kursu , ale nie ma zainteresowanych. A fakty nie będą takie dobre żeby kurs miał rosnąć.
Dnia 2022-04-08 o godz. 12:23 ~Koza napisał(a): > Zwiększony brak zainteresowania przed informacjami to nic dobrego nie wróży.
Faktycznie Spółka mało płynna ale tutaj jest tylko ok 4,8 mil akcji a pozostałe 12,5 mil jest u" Grubasów" Cieszy mnie że uaktywnili się Ci co widzą Spółkę w czarnych kolorach to dobrze wróży !!! Sprężyna się napina , zapewne niedługo się dowiemy jaki będzie obrany kierunek !!! Po mojemu większy jest potencjał do wzrostu niż do spadku ale to moje pieniądze i pozycja została zajęta zgodnie z moją strategią . A co Wy zrobicie ze swoją kasą to Wasza sprawa . Spółka zapewne ma duży potencjał . Należy myśleć samodzielnie . Jeśli komunikat mile nas zaskoczy po sesji to zapewne Ci co mają wystawione Akcje na sprzedaż wycofają oferty w tych cenach .
Dnia 2022-04-08 o godz. 14:16 ~Koń napisał(a): > Postów kilkanaście a wolumen 100 sztuk , przed super informacjami? Znamienne.
To fakt płynność zerowa . Rynek nie lubi niepewności i czeka widocznie na konkretne informacje .
Ale jaki Koń jest każdy wie . Przy takiej płynności łatwo mogli by podbić kurs ale widocznie nie ma takiej potrzeby bo Grubasy nie chcą jeszcze sprzedawać na takich poziomach .