skonczcie te bajki o 2zl, sam sie dalem wam nagonic jak ostatni leszcz, takich jak ja ktorzy brali gniota po 50 groszy i wyzej (widac po wulumenie z czwartku/piatku tydzien temu) jest mnostwo...oni wszyscy beda w koncu ciac straty, kazdy ma inny prog bolu...ja wytrzymalem dominus 20%, pewnie byli tacy co cieli wczesniej (brawo dla nich) i na pewno sa tacy, ktorzy dopiero teraz beda cieli...to juz nawet nie chodzi o calkowity brak popytu, ale ta spolka nie ma po prostu plynnosci i pokazala to w ostatnich dniach kiedy calymi godzinami nic sie nie dzialo...nawet jak ktos sie nie boi ze spadnie kolejne kilkadziesiat procent to musi sie bac tego, ze zostanie z papierem ktorego nie ma jak sprzedac w ogole...nie bede tu wiecej pisal, zeby tutejsi wisielcy i naganiacze nie zarzucali mi "naganiania na spadki"
Według twojej logiki najlepiej oddać ze stratą i kupić coś na górce i czekać na stratę ewidentnie ktoś kurs bije w dół żeby nazbierać, będzie jazda do góry w przeciwnym razie nikt by nie tracił pieniędzy aby zaniżyć kurs.
Nie ma to jak się przyczepić do jakiegoś słówka, to że szły śmieszne pakiety nie znaczy że się coś działo, nie sami gołodupce tu weszli... Koleś ogólnie ma rację. Jeżeli spadnie poniżej 0,4zl to też wszystko wywalam
No jak ktoś pisze ze godzinami nic się nie dzieje to ja dziękuję takim inwestorom, jedna z najbardziej płynnych spółek na NC, a że spada ? no cóż taka giełda wystarczy nie sprzedawać. Ok czekamy zatem aż się was pozbędziemy
Ha,ha inwestor się znalazł, tacy jak ty zawsze tracą.
Wszyscy zaczęli kupować to i on kupił...skoro kupił to już powinno iść pionowo w górę, a tu zamiast wzrostu idzie, ale w drugą stronę, więc panika i wyrzucanie na wyścigi... a giełdowi wyjadacze spokojnie pozbierają , poczekają na maruderów, aby oddali i pompka w górę...leszcz wystraszony więc nie kupuje bo już raz kupił i dostał po łapkach.... nie kupił a tu mocno rośnie, więc kolejny dylemat kupić nie kupić...ale zielony i znowu ulica kupuje ...tak znowu na górce....i kolejne kółeczko
do ostatniego zdania masz racę...nie znam nikogo kto by sparzył się na takim gniocie i drugi raz go kupił...niezależnie od tego, że miałoby rosnąć...to jest twoje myślenie życzeniowe...
Dnia 2022-04-08 o godz. 08:19 ~VIPER napisał(a): > skonczcie te bajki o 2zl, sam sie dalem wam nagonic jak ostatni leszcz, takich jak ja ktorzy brali gniota po 50 groszy i wyzej (widac po wulumenie z czwartku/piatku tydzien temu) jest mnostwo...oni wszyscy beda w koncu ciac straty, kazdy ma inny prog bolu...ja wytrzymalem dominus 20%, pewnie byli tacy co cieli wczesniej (brawo dla nich) i na pewno sa tacy, ktorzy dopiero teraz beda cieli...to juz nawet nie chodzi o calkowity brak popytu, ale ta spolka nie ma po prostu plynnosci i pokazala to w ostatnich dniach kiedy calymi godzinami nic sie nie dzialo...nawet jak ktos sie nie boi ze spadnie kolejne kilkadziesiat procent to musi sie bac tego, ze zostanie z papierem ktorego nie ma jak sprzedac w ogole...nie bede tu wiecej pisal, zeby tutejsi wisielcy i naganiacze nie zarzucali mi "naganiania na spadki"
Nie wiem co z wami jest nie tak ludzie. W zeszłym tygodniu braliście powyżej 50 gr jak było wiadomo, że w tym tygodniu będzie poniżej 50gr. Ja dobieram po 40+ gr, najwyraźniej z waszych stop lossów... termin sprzedaży to lipiec najwcześniej.
No ale najwyraźniej tak musi być, żebym ja zarobił ktoś musi stracić.
każdy myśli, że zarobi....każdy pisze, ze kupuje na miesiące lata...zobaczymy jaki będziesz kozak jak w następnym tygodniu będzie kurs 25 groszy... też tak tutaj cwaniakowałem tydzień temu....jak w kilka dni widzisz minus 20% na walorze to szybko nabierasz pokory
Dnia 2022-04-08 o godz. 11:50 ~Michallo napisał(a): > Jak widzisz -20% na walorze to sygnal sprzedazy wedlug Ciebie? Chyba cos z lekka na odwrot.
no zwykle jak spada to wywalam duzo duzo szybciej- jak mam minus 3-5% dlatego ja na hakach nie wisze....tutaj naiwnie myslalem , ze tylko lekko skorekcji i zamiast w poniedzialek wywalac po 50 groszy to pozwolilem stratom urosnac...tak jak spada to sie tnie straty, na gieldzie nie chodzi o to, zeby miec racje tylko o to, zeby zarabiac albo chociaz nie tracic, jak rosnie to ja trzymam i miesiacami niektore spolki...np. mbank rok czasu od 140 do 540, ale jak spada to uwazam ze powinno sie ciac jak najszybciej, bo im wieksza strata tym wiekszy paraliz decyzyjny
tak tak:) tutaj sami zarobieni po 100% czytajac to forum:) normalnie elita gpw sie tutaj spotkala:) hahahaha gniot 2 miesiace od debiutu minus 70% ale sami zarobieni:):)
Dnia 2022-04-08 o godz. 12:29 ~hahaha napisał(a): > tak tak:) tutaj sami zarobieni po 100% czytajac to forum:) normalnie elita gpw sie tutaj spotkala:) hahahaha gniot 2 miesiace od debiutu minus 70% ale sami zarobieni:):)
No ale tak jest. Sam wykręciłem tu kilka kółeczek po kilkadziesiąt procent każde.
To jest spółka spekulacyjna i wiadomo było, że najpierw zleci w dół masakrycznie, potem będzie się parę razy odbijać od dołka. Pytanie co dalej, czy w tym dołku zostanie na najbliższy rok, czy zacznie rosnąć.
Patrząc na profil ich działalności i co się dzieje na świecie, to raczej pracy będą mieli mnóstwo. Ale jakichś spektakularnych wzrostów do 10zł to bym się tutaj nie spodziewał w ciągu kolejnych lat, prędzej walki o złotówkę w tym roku.