• Nie mogę się doczekać Autor: ~Pomocnik [83.11.16.*]
    Espi o dokończeniu procesu połączenia. Wraz z nim zostanie przedstawiona nowa strategia firmy "Po procesie połączenia będziemy jeszcze mocniejszą i bardziej atrakcyjną spółką. Spółka mając dwa jakże różne od siebie źródła przychodu będzie mogła pozwolić sobie na zwiększenie stabilności. To jak będzie wyglądała nowa strategia spółki zostanie ogłoszone po całym procesie połączenia, który chwilkę musi potrwać ze względu na złożoność procesu. Na pewno dalej będziemy rozwijać działkę szkoleniowo doradczą oraz wzmacniać pozycję Polymertechu na rynku nowych technologii, których spółce nie brakuje." Raport za Q1 powinien być najlepszy w historii, niewielu ludzi zdaję sobie sprawę ale z Ukrainy przybyło bardzo wiele wyedukowanych ludzi dla których organizowane są szkolenia by mogli odnaleźć się na naszym rynku pracy. I jeszcze przejęcie "Polymertech"... mistrzostwo świata. W pewnym momencie nastąpi takie odcięcie od akcji jak wypłyną pewne informacje że przez kilka dni się nie otworzy. Idealny czas na akumulacje.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.13.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nie mogę się doczekać Autor: ~Ananas [37.225.48.*]
    A merytorycznie można?
  • Re: Nie mogę się doczekać Autor: ~Pomocnik [83.11.16.*]
    Ale że ja czy kolega od tabletki? Merytorycznie mam całą listę argumentów. Cieszy również fakt że tak niewielki ruch jest tu na forum.
  • Re: Nie mogę się doczekać Autor: ~dafii [89.171.116.*]
    chcący coś zarobić ale wahający się czy już czas wchodzić
    tylko merytoryczna dyskusja na dredoo@wp.pl
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Dyrektor [37.248.212.*]
    Weź tabletkę to zły komentarz?! Dlaczego usuwacie? Czyli tutaj o waleniu konia wolno a o tabletkach już nie ?!
  • Re: Nie mogę się doczekać Autor: ~ddd [185.189.112.*]
    Ziomek z NPI pisał mi że jego żona pracuje w urzędzie miasta Katowice i wszystkie szkolenia dla całego urzędu robi Lauren Peso
    mają ogromny wachlarz szkoleń dla ukraińców
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.