42000 zł musisz miec na koncie jeśli chcesz kupić całą pulę jaka ci przysługuje jeśli chcesz kupić mniej to też możesz decyzja należy do ciebie ale jeśli nie za piszesz się to prawa stracą ważność 21 . 04. 2022 . Prawda też nie będą notowane czyli jeśli masz kasę to kupisz ewentualnie możesz sprzedać stare o ile masz i zrobić zapis ale oczywiście sprzedać po wyżej 1 zł po niżej to już strata dla ciebie
Ja wypadam z gry . mam 80 k pp i nie mam piniędzy dla knura na haracz . Wszystkie zakupy to jak w studnię bez dna . Zabrał połowę akcji , zabrał sprzedaż praw poboru ,teraz oddaje i każe sobie glonojad zapłacić za to że mieliśmy czelność mieć akcje tej spółki która przez 15 lat żadnego zysku nie osiągnęła . Ilu jest w takim samym położeniu ?
czy ty na prawdę chcesz wydać na to g..no 42k? Pamiętaj, że budowa zakładu potrwa kilka lat i jedyne co przez ten czas będzie to koszty. Czy nie lepiej inwestować w spółki, które już coś robią i mają lepszą perspektywę. Po 10 latach oszukiwania akcjonariuszy ludzie się nie nauczyli?