Zobacz ile ostatnio tematów stworzyłeś. Rozumiem, że styki się palą i to nieźle. Swoją drogą jeśli można wiedzieć, w jakiej części Polski takich bałwanów strugają. Tylko do mojej wiadomości, żeby omijać te rejony Polski. Chodzi o cewek i brata syjamskiego racjonalista.
ile błaźnie masz tych akcji? Podpowiem 0 realnych a miliony wirtualnych. Stworzę jeszcze więcej, żeby ostrzegać przed trolami takimi jak ty. Co nie mają pieniędzy tylko piszą bzdura na forach, żeby kółko dla 20 złotych zrobić na 1.000 sztuk akcji.
Przecież ciebie nie stać nawet na bilet na pks z twojej wioski :) Lepiej zainwestuj w elementarz i naucz się języka polskiego, a nie kaleczysz nasz piękny język na forach i jeszcze bajki piszesz buhhaha Wirtualny inwestor z koziej wólki
Co ty info od nich chcesz posiadaja akcje ja tez,zalezy nam aby te akcje sprzedac drozej zeby to był jakis szmatlawiec.Wam zalezy aby kupic taniej jesli w ogóle kupic chcecie, tak jest ale gdy kurs zejdzie 20 gr znajda sie tacy co beda chcieli kupći po 10 gr .Kupuj akcje poki jeszcze sypacz jest, bo moze zniknac szybko jak sie pojawił.
Ludzie po prostu obkupili się po 30 gr. wiec 25 im nie potrzebne. No a ty się nie załapałeś jak spadało, bo wolałeś grać na innych walorach to teraz rozpaczliwie naganiasz. Zainwestuj - kup trochę akcji i spróbuj zrzucić kurs poniżej 30 groszy. Obstawiam, ze to byłoby jednak dosyć kosztowne zadanie;)
Na tym beznadziejnym obecnie rynku niedźwiedzia MTE zachowuje się bardzo dobrze - co prawda nie rośnie mimo dobrych inf, ale tez nie spada. Tak jak napisałeś OZE dopiero odpali. Obstawiam przyszły rok, ale fajnie by było jakby MTE miało już w tym czasie konkretne umowy na magazyny, wtedy byłoby pod co rosnąć.
Ja tu jestem od czasu kiedy ty nie wiedziałeś, że jest taka spółka na GPW jak cwu. Przeszedłem z moim akcjami już przez 3 prezesów i wiesz co boli mnie te stracony czas i będę tu kwiczał dopóki nie urośnie. Kwi kwiii.