Jeżeli jesteś Januszem i czekasz na pompę po odblokowaniu domeny to poczytaj najpierw to:
zobaczcie sobie co składa się na banckend:
• Planet B2B Wholesale (Dystrybucja hurtowa) - Dystrybutorzy, hurtownie i producenci korzystają z Platformy Planet B2B do sprzedaży dla autoryzowanych odbiorców. Dzięki integracji z systemem magazynowo-księgowym kupujący otrzymują indywidualne ceny, aktualne stany dostępności, wymianę danych EDI/XML oraz indywidualne programy lojalnościowe.
• Planet B2B Dropshipping (Automatyzacja Dropshipping) Platforma Planet B2B dostarcza rozwiązań dla firm, które chcą prowadzić sprzedaż w modelu dropship. Wspierane jest generowanie katalogów dla sprzedawców XML oraz obsługa zamówień do klienta końcowego.
• Planet B2B Procurement (Portal Zakupów Katalogowych) Przedsiębiorstwa i korporacje korzystają z gotowych rozwiązań Platformy Planet B2B do prowadzenia procesów zakupowych w elektronicznych katalogach. Dzięki umożliwieniu pracownikom samodzielnego zamawiania towarów i usług od autoryzowanych dostawców możliwe są duże oszczędności w dziale zakupów przy pełnej kontroli kosztów i budżetów.
• Planet B2B Marketplace (Marketplace Builder) Większe firmy oferujące sprzedaż w modelu marketplace korzystają z Platformy Planet B2B do budowy własnego portalu B2B. Dostępne są moduły zarówno dla sprzedawców, jak i odbiorców oraz administracja portalem sprzedaży
• Planet B2B Amazon (Sprzedaż B2B na portalu Amazon) Platforma Planet B2B zapewnia usługi i technologie pozwalające na wprowadzenie oferty produktowej B2B na największym portalu ecommerce Amazon, zarówno w Europie jak również w USA.
• Planet B2B International Seller (Sprzedaż Crossborder) Platforma Planet B2B zapewnia międzynarodowy zasięg sprzedaży i działa na wielu rynkach dzięki wsparciu wielu języków i walut. Wspierana jest także promocja oferty w zagranicznych portalach B2B
Ponadto w ramach usług Planet B2B S.A. oferuje: • Planet B2B ERP Connector. Umożliwia on połączenie własnego systemu księgowego lub ERP dla automatyzacji rozliczeń, indywidualnych cen sprzedaży, finansowania zakupów i faktur elektronicznych. • Planet B2B Inventory. Zapewnia możliwości synchronizacji własnych magazynów i punktów odbioru osobistego zamówień. Integracja z systemami kurierskimi zapewnia też automatyzacje wysyłek. • Planet B2B Fullfilment. Umożliwia integrację dostawców w czasie rzeczywistym za pomocą EDI, API, XML i innych formatów danych. Zewnętrzni dostawcy mogą również obsługiwać zamówienia w panelu webowym. • Planet B2B Catalog. Katalogi produktów to podstawa efektywnej sprzedaży on-line. Planet B2B zapewnia procesy budowania własnych katalogów w oparciu o zewnętrzne bazy katalogowe i dane od dostawców i producentów. Dostarczanie usług Platformy Planet B2B jest rozwiązaniem chmurowym, dzięki czemu możliwe jest jego szybkie wdrożenie i korzystanie z niego w dowolnym czasie i w dowolnym miejscu na świecie.
słuchaj, już takich kozaczków przerabiałem więc daj mi twój numer bo przeważnie później te cwaniaczki parują razem z ich kapitałem na balonach, a chciałbym ci się zasmiać w wtedy w ryło: "A NIE MÓWIŁEM???" To jak? Dasz mi swój numet telefonu?
p2b to stary stoppoint? Oni mają stacje z paczką na orlenie czyli umowy z orlenem gdy zaczynam patrzec na te fakty to widzę że merlin to nic innego jak upomnienia i obiecanki cacanki na innych spółkach umowy i praca wre a tu? Januarego podstawili jankeskiego agenta i to ma przynosić zyski?
"Ludzie piszą" - czyli p. Łukasz K. jak mniemam:) Czego to już ludzie nie wymyślą... Ale Im większa nagonka na tą spółkę tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ktoś chce wyłudzić moje akcje. Następnym razem podpisz się Balcerowicz albo Morawiecki, będziesz bardziej wiarygodny.
No cóż, jak takie eksperty jak @EkspoerEcommerse @JedziemyzPartaczami itd. martwią się o Twoją, moją kasę to rekomendacja jest, aż nadto widoczna. Kierować się moi drodzy swoimi rozumkami, a Ci Panowie niech klepią dalej swoje teorie :) Pozdrawiam serdecznie mimo wszystko!
Dnia 2022-04-07 o godz. 13:04 ~Xyz napisał(a): > No cóż, jak takie eksperty jak @EkspoerEcommerse @JedziemyzPartaczami itd. martwią się o Twoją, moją kasę to rekomendacja jest, aż nadto widoczna. Kierować się moi drodzy swoimi rozumkami, a Ci Panowie niech klepią dalej swoje teorie :) Pozdrawiam serdecznie mimo wszystko!
Czy ty umiesz czytać palancie? Czy jesteś totalnym ignorantem? Pokaż mi umowy Merli Grup i udowodnij że nie jesteś ubranym frajerem który piszczy o wzrostach a nawet nie wie co kupił. Gościu już po was, im szybciej zakumacie tym lepiej dla wszystkich.
Dnia 2022-04-07 o godz. 13:18 ~WałBalonTektura napisał(a): > Dnia 2022-04-07 o godz. 13:04 ~Xyz napisał(a): > > No cóż, jak takie eksperty jak @EkspoerEcommerse @JedziemyzPartaczami itd. martwią się o Twoją, moją kasę to rekomendacja jest, aż nadto widoczna. Kierować się moi drodzy swoimi rozumkami, a Ci Panowie niech klepią dalej swoje teorie :) Pozdrawiam serdecznie mimo wszystko! > > Czy ty umiesz czytać palancie? Czy jesteś totalnym ignorantem? Pokaż mi umowy Merli Grup i udowodnij że nie jesteś ubranym frajerem który piszczy o wzrostach a nawet nie wie co kupił. Gościu już po was, im szybciej zakumacie tym lepiej dla wszystkich.
No kurła przekonałeś mnie, właśnie rozwiązuje swój worek i sypie. Ostrzegam jak mój poprzednik, uciekać bo będzie 10gr jak pójdzie PKC :D Normalnie termin "burak" nabiera nowego znaczenia jak was czytam. Pisałem, że liczę na wyrafinowane naganianie na spadki a tu jak w kołchozie.
fajne majo te systemy, merlin moze pomarzyć tylko o takim zapleczu. Spółka która jest dobra i przygotowana pod grube zsyki nie startuje w taki sposób że się na nią zwołuje wszystkich z okolicy i rozdaje tanie akcje żeby zarobili
Na niby tanie akcje na super spółce to naganiają tylko trole i ci co chcą ubrać w balona, nikt nie bedzie pisał oficjalnie o perełce skoro chce natankować pełny wór. Z czym do ludzi trole?
trochę te tematy ostudziły zapędy trolli, fakty mówią same za siebie nie komentowałam bo czekałam aż się temat sam obroni i ktos szybko wklei link do umów i systemów ale widzę dzis ze nie da się nalać z pustego nie dziwota ze taka czerwien skoro cena wyrosła pod nic, kompletnie nic nie ma to czego się spodziewać? Wzrostów czy spadków?
pusto na merlinie w porownaniu z tymi od planetb2b, nie ma co gadać to twarde dowody i trole moga jedynie pisac ze wzrosty i 1 zł bo nie ma nic innego do pokazania dystrybucja jak nic