Dnia 2022-04-13 o godz. 17:02 ~Ww napisał(a): > He he oj technik technik od 3.20 u Ciebie zaraz odbicie .. na której spółce się pojawisz tam dramat ..
inaczej, gdzie dramat tam się pojawiam polując na dołek. Nie śpię nigdy ze stratami i zawsze to samo polecam każdemu, parę razy tutaj zrobiłem sobie jakiś mały deal na tysiączka, poluje i teraz przy 2
Widzisz każdy ma swój system rozgrywania spółek . Jeden się cieszy z tysiąca , ale są tacy co grają o więcej . Ja brałem pakiet ze średnia 1.2 część sprzedałem w granicach 3.5 -4 . Ale teraz delikatnie zaczynam dobierać im więcej spadnie tym większy pakiet wezmę . Ja mam czas nie bawię się w łapanie 5-10% . Gram tu luźna kasą , ogólnie to im bardziej na luzie podchodzę do waloru tym większe stopy zwrotu . Powodzenia !
Dnia 2022-04-26 o godz. 09:02 ~Ww napisał(a): > Widzisz każdy ma swój system rozgrywania spółek . Jeden się cieszy z tysiąca , ale są tacy co grają o więcej . Ja brałem pakiet ze średnia 1.2 część sprzedałem w granicach 3.5 -4 . Ale teraz delikatnie zaczynam dobierać im więcej spadnie tym większy pakiet wezmę . Ja mam czas nie bawię się w łapanie 5-10% . Gram tu luźna kasą , ogólnie to im bardziej na luzie podchodzę do waloru tym większe stopy zwrotu . Powodzenia !
brałem tysiąc bo tutaj za mała płynność dla mnie - a wczoraj załadowałem z 6 tysiaczków dla sportu i i już mamy +15%
Arkusz zleceń tez wyglada dobrze . Akcji tu nie ma dużo . Jedyna wada to małe zainteresowanie spółką . Ale takie spółeczki jak przyciągną towarzystwo dają dobrze zarobić .