To wy twierdziliście, że my tu gramy na rachunkach demo a się okazało, że to wy nie maci akcji i piszecie bzdury tylko, żeby robić kółka. opinia wystawia o 10.00 i pokazuje ile ma do 12.00 wszystkie swoje akcje po 22 a info po 44. Moje będą stały po 33. Okaże się kto jest wiarygodny, a kto gra na demo rachunkach i jest megalomanem i mitomanem jak to piszecie.
560000 akcji cewka znajduje się na pozycji 33. Panie opinia i info, dalej będziecie fantastami czyhającymi żeby kupić tysiąc akcji 3 grosze niżej, czy udowodnicie ze posiadacie jakakolwiek ilości w swoich portfelach ?
A wiec sprawdzamy. pan opinia-ilość akcji po 22...0 pan info ilość akcji po 44...0 Nie wymaga komentarza. Dla wątpiących wklejam link, żeby każdy mógł się osobiście przekonać. W tym celu miało być wystawianie zleceń do 12.00.
Postaw pkc bo nie wierzę w te wasze przepowiednie i linki co nie działają. A racjonalista nie chcesz sprzedać akcji po 80gr w mocne ręce jak w zeszłym roku? Wierny inwestor spółki a chciał upchać i iść, gdzie indziej. Brawo Wy.
30 k akcji z kilkuset ? Zabawny jesteś . Wystarczy ze wpiszesz w Google akcje MTE interia, dla chcącego nic trudnego. Twoich akcji natomiast dalej nie widać na 44 pln
Ty myślisz, że jakiś cewek albo ty będą mi rozkazywać co mam robić? Śmieszni jesteście. Mam wrażenie, że macie po 15lat i siedzicie na koncie u tatusia bo innego wytłumaczenia chyba nie ma. Chyba, że ego na samym dnie i trzeba pokazywać. Jedynie co pazujecie, jeśli oczywiście coś pokazujecie bo ja tego nie sprawdziłem to świadczy, że wisicie na grubych hakach z zamrożoną kasą na x lat.
info trolu nie masz, żadnych akcji!!! Jesteś niewiarygodny i to ty masz chyba 15 lat i demo rachunek. Dałem linka, żeby każdy mógł sprawdzić, jeśli ktoś nie ma pełnego arkusza(prawdziwi inwestorzy mają). To tym bardziej pokazuje, że cię nie stać w zainwestowanie 100 złotych w pełen arkusz miesięcznie, bo w zwolnienie z opłat za obroty to nie uwierzę :) Skończyłem dyskusje z wami trole, bo żadnych akcji nie macie i najwyżej kupicie 1.000 sztuk, żeby zrobić kółko na 20 złotych.
Nudny się troliku robisz, schowaj się do króliczej norki i wyskocz jak będzie minimum 1zł bo jestem pewien, że ty i Twoi koledzy mitomani przez wasze fałszywe proroctwa przyczyniliście się do powieszenia na hakach innych inwestorów, którzy uwierzyli w wasz forumowy bełkot. Jak byś miał trochę pokory to przy tym poziomie powinieneś zamilknąć i udawać, że cię tu nie ma i nie było, ale nie masz i dalej naginasz, ale kto to łyknie?
WIARYGODNOŚĆ Wiesz co to jest nieuku i pustaku? Nawet po polsku jednego zdania nie potrafisz sklecić. Nie mówiąc o tym, że nawet jednej akcji MTE nie posiadasz(bo cię nie stać na wydanie 39 groszy), a cały czas przelewasz na klawiaturę swoją frustrację.
Widzisz potrafisz tylko obrażać, ale odnieść się do swoich wywodów jak naginałeś przy 55gr w zwyż to echo, schowaj się do norki. Wiarygodność? Ty jesteś wiarygodny? Ty chłopie wisisz na haku z swoją wiarygodnością którą głosiłeś i razem z tobą nie jeden wisi co tego posłuchał. A to że masz albo nie masz tyle akcji to pokazuje, że tak wtopiłeś, że musisz konkretnie uśrednić, żeby była jakaś szansa wyjścia na 0. Zastanawia mnie jak tak super tu jest, a będzie Mega to po co uśredniać skoro i tak ma być 26zł co nie? Podpowiem chcesz przytulić choć mały procent i uciekać w podskokach.
Ale ja ciebie nie obrażam tylko pisze o tobie prawdę. Poza tym pokaż mi jakiegoś mojego posta, gdzie naganiałem na kupno lub wzrost? Nigdy tego nie robię!!! Za to ty trolujesz ile wlezie na spółce, której nie chcesz kupić ponoć. W jakim celu? Niech każdy sobie odpowie. A temat wiarygodności w twoim przypadku jest podstawą. Nie masz pieniędzy ani akcji.