Czy będą one w obrocie???? Bo chyba się pogubiłam- ile razy posiadałam PP to wchodziły na rynek. Kto mi może to wyjaśnić? Skotan tak manipuluje, że ja już NIC NIE KUMAM !!!!
Masz prawa poboru to możesz objąć akcje nowej emisji .zAPISY OD 6 DO 20 KWIETNIA . Nie masz praw to nie obejmiesz akcji nowej emisji . Nie obejmiesz emisji mając pp to one przepadną bo NIE MA NIMI HANDLU . Czy wyjaśniłem ?
No nie do końca- bo nie obejmuję tylko KUPUJĘ !!!! Nikt Mnie nie pytał czy życzę sobie odcięcia - poszło z automatu. Więc teraz powinni oddać mi te akcje skoro nie chcę tych pp. Co to za zysk, że zabrali mi 58gr i łaskawie "pozwalają " kupić za 1zł.
Nawet jak za 1 pp za 1zł mogę nabyć 1,5 akcji to 1 sztuka będzie kosztować 66 gr. Więc te zabrane 58gr plus inflacja nie daje żadnego zysku. Poza tym przy znacznym wzroście sztuk akcji na rynku polecą na ryja.
Nawet jak za 1 pp za 1zł mogę nabyć 1,5 akcji to 1 sztuka będzie kosztować 66 gr.
A ty babo dalej nic nie kumasz . Prawo poboru masz za darmo , za to że 15 lipca miałaś akcje . Za 1 pp KUPISZ PÓŁTOREJ AKCJI ZA KTÓRE ZAPŁACISZ 1 ,50 . Jedna sztuka kosztuje 1 zł , do licha czy to tak trudno pojąć ?