Niestety może mieć rację , na wykresie widać 20gr , a wzrostu nie widać . Tak wiem odbiło ale górka przedostatnia to 50gr I ostatnia 42 gr a teraz brak siły żeby ten szczyt atakować!! Nie przejdzie to będzie dołka szukać i tyle. Na nic zaklęcia i widmo złotówek wisimy w większości a tu już marzy się komuś 45gr jako cena sprzedaży, a.wielu wisi grubo wyżej.
Szkoda gadania
Trzeba szanować swoje pieniądze.
Jak widać, że ktoś wali akcjami w rynek jak szalony, to szaleństwem jest ustawiać się w kolejce po odbiór.
Dzięki opanowaniu i cierpliwości za te same pieniążki dokupi się więcej akcji jak kurs da nurka.
W mojej ocenie papier drugi raz będzie szukać dna poniżej 30gr.
To ja ci powiem, że nie będzie. Jak za ostatnie pieniądze kupujesz to może ma sens. Zawsze lepsza jest strategia kupowania częściami. Nigdy nie trafisz dna. Poza tym jak chcesz kupić 10-20k to możesz się tak bawić. Natomiast jak chcesz kupić 0,5-1 mln to ci się nie uda!!! Szczególnie jak będzie jeszcze 2-3 takich graczy. Ale kręć tu dalej swoje bełkotliwe teorie.
I jeszcze jedno. Właśnie tym swoim wpisem potwierdziłeś to co wczoraj pisałem, że jesteś leszczem. Jeszcze długa droga przed tobą na giełdzie zanim czegoś się nauczysz. Zacznij od tego jak się realizują zlecenia ;)
Hahah milion akcji kupić, obudź się chłopcze kiedy tu był taki wolumen musiałby zbierać przez miesiąc, a drugie to kto ci tyle tego niepewnego padła kupi? Może sado maso, żeby wychodzić z tego przez 3 miesiące. Ty tu jesteś wielkim graczem, idź zagrać w euro biznes, a i tak pewnie będziesz pionkiem lądował na polo idziesz do więzienia. Proponuję podłubać w nosie, to ci może się udać
Panie opinia pitu pitu, proponował Ci wczoraj ze możecie się sprawdzić i wyszłoby kto ma wersje demo. Ale udałeś ze nie widzisz posta. Przy cenie 0.3-0.5 co to za problem zebrać 800 czy milion k. Myślisz ze takie typki jak ty nie nasypaliby jakby 5 groszy podnieść kurs ? Poszło w tydzień na 38-40 i już inwestorzy w 3 sesje na wyścigi wysypali pół miliona akcji. Serio uważasz ze problem jest zebrać taka ilość ?
Przecież nie ma na to szans, Pan opinia jest jak krowa która dużo ryczy ale mało mleka daje. Wierzysz ze groszołap jest w stanie stanąć do takiego sprawdzianu ? Jeszcze dzisiaj dostaniesz jakiś mądry post dlaczego się nie zmierzy :)
I co chcesz tu udowodnić? Jaki jesteś mały? Tu problemem dla większości nas jest mała wg nas wycena? , a rynek nijak tego nie kupuje , obecny kurs to cena emisyjna . Przyszłość mało kto chce drożej kupować ?
Koń następny mądry nick/inwestor. Udowodnić to, że ci co najwięcej bzdur piszą w rozgrywce w ogóle się nie liczą. Każdy ma jakąś strategię i wg niej postępuje. Tylko niektórzy tego nie są w stanie ogarnąć. Ale to już wasz problem. Mi baaaardzo pasuje jakby nawet na 20 spadło.
Nie wiem już czy jesteś śmieszny czy żałosny. Czemu miałaby służyć dziecinada typu wystawianie akcji? To moja sprawa jakim pakietem dysponuję teraz a jakim będę dysponować za miesiąc. Każdy rozsadny inwestor dywersyfikuje swój portfel i nie ujawnia ani kwot ani ilości akcji.
Jak już pękniesz, a widzę że już coraz bliżej ku temu, to odkupię część twojego pakietu po dwadzieścia kilka groszaków. Piszę część bo miliona akcji nie potrzebuję.
Chyba Ty ja jednak masz, a Cewek jest akurat na tej spółce więcej czasu, niż Ty pewnie na giełdzie bo od kilku ładnych lat, wiec nie kompromituj się kolejnymi wypocinami ze ktoś pęknie za chwile i odda akcje, bo to naprawdę jest żałosne
Jedynie na co macie wpływ to dawać łapki w dół przy naszych postach, a przy swoich w górę. Haha co za elita łapkowiczów. Cewek dalej udowadniasz, że jesteś leszczem. Chwalisz się ile to nie wystawisz akcji, tzn że nieźle wisisz i to że spooooorą ilością zamrożonej kasy o czym to świadczy? Niestety miliony spekulanta się nie sprawdziły i rozumiem, że to was boli. Bo od 2lat nawet na 0 nie możecie wyjść, a na innych spółkach byłoby sporo do przodu. Różnica jest tak, że ja się pogodziłem z tą stratą. Jak urośnie to mnie zaskoczy, a jak spadnie to mam to głęboko gdzieś. Wam natomiast żyły wychodzą z porażki inwestycyjnej.
Po wpisach wynika ze to raczej ty Panie Info jesteś sfrustrowany i ciagle placzesZ :). Info sprzedał miesiąc temu za 28 groszy i teraz stęka a Pan Opinia próbuje kręcić kolka i myśli ze swoją niewiedza, ośmieszaniem się co rusz i żałosnymi postami doprowadzi do spadku kursu aby odkupić. Kabaret jak nie wiem haha.
Nie oceniaj innych swoją miarą.
Sam w zeszłym roku w okolicach 80gr starałeś się upchać przez forum pakiet akcji, żeby niby nie trafiły do rąk Hubcia.
Tyle że nikt się nie dał nabrać.
Manipulujecie tu na forum długo. Za długo
Tak, to było 30 k akcji a spółka o której pisałem dała mi zarobić w tydzień 50 %. Za ta kasę zwiększyłem tutaj znacznie pakiet. A jak tam Teoje akcje , bo nadal nie widzę ich na 44 pln ?
A kto napisał ze sprzedałem ? Zainwestowałem mniejsze środki niż planowałem z tego względu ale i tak zarobek pozwolił mi pokaźnie zwiększyć portfel na MTE. Bez odbioru golasie :)
Ja czekam na min 25gr jestem pewień, że za tą cenę kupię. Czas na was leszczyki pokażcie silnę rączki jak oddajecie od roku to teraz też oddacie. Liczę na was.
Opinia w taki razie następuje sprawdzam bajkopisarzu. Jutro od 10-12 postaw na s po 22 to co masz, a ja postawię na 33. Jedno zlecenie, a nie zbieranina kolegów oszołomów. Zobaczymy kto tu bajki pisze i opowiada. Skończyłem zabawę z Tobą mitomanie.