heh.... no i warto było czekać.... miałem nosa... jak jest topowy produkt to kasa zawsze go znajdzie.... szacun za konsekwencje... teraz ruszą itk z kopyta a spółka będzie hiciorem jak swego czasu columbus.... dobrze być na pokładzie....
Jak popatrzyłem na historię to nie kilka miesięcy, a ponad rok temu jak wymienialiśmy poglądy energetikos. Fajnie wiedzieć że część inwestorów się nie wykruszyła i jest na pokładzie.
Cały czas ktoś opuszcza pokład, dlatego był zjazd na 6zł, dziś też ktoś wychodzi a o na 14.40 stoi 5k papieru to jak na obecne obroty to nie do przebicia.
Myślę, że tu się ruszy dopiero na poważnie jak podpiszą umowę z jakąś gminą na realizację, powinno to też być jakoś niedługo skoro wzięli 4mln kredytu na to.
heh... fakt czas leci energetyku... ale liczę że nie sprzedam poniżej 30 zł.... jak dla mnie to najbardziej technologiczny hab produktowy na całej gpw... jeśli im się uda a widać że idą do wykonawstwa to może być kosmos... nie wykluczone że za rok po trójce z przodu będą dwa zera.... a swoją drogę mariaż z dronami prometeus to wow....