• DM BOŚ rekomendacja... Autor: ~Zorro [188.33.224.*]
    -80%do docelowej haha Jaskiewicz i Stępień chyba zamienili się głowami z...no właśnie.Chyba że rekomendacja dluuuuugo terminowa to może w 2054r urośnie buhhhaaaahhhaaaaa
  • Re: DM BOŚ rekomendacja... Autor: ~niestety [145.237.3.*]
    Ile jesteś na giełdzie? Niczym się nie zamienili tylko przytulili ile trzeba.
  • Re: DM BOŚ rekomendacja... Autor: ~Stanley [34.252.228.*]
    Ja jestem ponad 25 lat na giełdzie i wiem ze jak Chiński inwestor przytula 5% papiera i myślę, że nadal skupuje to nie po to żeby stracić, a wy trolle spadkowe działacie tutaj w grupie i w zmowie. Spółka jest zdrowa i przyszłościowa, zarabia miliony a kapitalizacje ma jak spółka z zagrożona bankructwem. 40zl za Biomaxima to jest ostrożna wycena.
  • Re: DM BOŚ rekomendacja... Autor: ~niestety [145.237.3.*]
    A taką przyszłościową zdrową spółkę jak Techmex z Bielska pamiętasz? Albo przyszłościową zdrową spółkę jak geoinvent, która miała mieć rządowe zlecenia na siatki i mapy. Kolejne płatne trolle i jajogłowi już wciskają kit na zlecenie. Chińczycy już weszli, teraz wchodzą Japońce :D
  • Re: DM BOŚ rekomendacja... Autor: ~Money [31.60.134.*]
    https://www.money.pl/gielda/polska-spolka-z-branzy-konopnej-podpisala-umowe-z-partnerem-amerykanskiej-armii-akcje-wystrzelily-6755302374406784a.html
  • Re: DM BOŚ rekomendacja... Autor: ~Stanley [34.252.228.*]
    Jedyne co mogę Ci napisać, to żeby karma do Ciebie wróciła bo chyba mi nie chcesz napisać, że oczerniasz spółkę bezinteresownie.
  • Re: DM BOŚ rekomendacja... Autor: ~Trolefehehehe [31.0.91.*]
    I trole ma potęgę.... Hehehe
[x]
BIOMAXIMA 0,00% 10,84 2026-05-26 14:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.