• Gdzie te sklepy? Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*]
    Bo mam na sprzedaż stare kalesony dziadka -cena okazyjna 10 zł nosza ślady zużycia z przodu- żółty zaciek,z tyłu pozostałości farszu.
  • Re: Gdzie te sklepy? Autor: ~tom [195.191.163.*]
    Niezłe z tymi kalesonami. Myślę, że kurs na dobre ruszy dopiero po zmianie nazwy spółki. A to już niebawem. Po prostu, nie ma prawa urosnąć pod starą nazwą kojarzoną de facto z doprowadzniem do bankructwa przez byłych włodarzy - to ma być takie psychologiczne zagranie.
  • Re: Gdzie te sklepy? Autor: ~kalesony [138.199.34.*]
    najwięcej można zarobić na takich kalesonach, szczególnie jakieś historyczne z zapachem sprzed lat, ten dziadek to był cool jak by można było powiedzieć obecnie
  • Re: Gdzie te sklepy? Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*]
    Zapach jeszcze się utrzymuje taki naftalinowy żeby mole nie wpier...ły co do zacieków nie wąchałem.
  • Re: Gdzie te sklepy? Autor: ~DIFIHUHO [87.207.113.*]
    Oddałem do muzeum -bo tutaj sklepów się raczej nie doczekam,Spólka ładnie zaczyna działalnośc od niedotrzymania słowa.Pierwszy sklep miał ruszyc do 31,03 Strategia rozwoju LESS_STORE zakłada uruchomienie sklepu online przed końcem pierwszego kwartału 2022 r. Otwarcia sklepów stacjonarnych planowane są na II kwartał 2022 r. W lutym działalność rozpoczęła sortownia, która stanowić ma centrum logistyczne dla e-sklepu oraz sklepów stacjonarnych.
  • Re: Gdzie te sklepy? Autor: ~alewalek [89.64.67.*]
    jak będziesz im rzucał takie kalesony do sortowania to trzeba będzie najpierw zagazować robale
[x]
LESS 0,42% 0,24 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.