• O co chodzi? Autor: ~Spekulant [37.248.167.*]
    Witam, jestem zainteresowany kupnem akcji tej spółki, czy ktoś z aktualnych akcjonariuszy może mi wytłumaczyć mi ostatnie spadki oraz odbicie kursu?
  • Re: O co chodzi? Autor: ~Olek [62.182.99.*]
    Nie.

Cieszę się ze mogłem pomoc. Pozdrawiam.
  • Re: O co chodzi? Autor: ~Cezik [89.64.77.*]
    Eurohold's energy subholding registered with the FSC tender offers to minority shareholders of CEZ Distribution and CEZ Electro

Odbicie pod cez???
  • lepiej nie kupuj Autor: ~Wilk [46.134.183.*]
    Nie kupuj tego śmiecia, potem będziesz miał problem z odsprzedażą, co z tego, że się odbije, kto to potem ma od ciebie niby ma odkupić jak wartość księgowa firmy to 2zł na akcje a trochę ich jest bo 260mln, wzrost był czysto spekulacyjny, firm ma też sporo nowych kredytów zaciągniętych w zeszłym roku, dawno nie wypłacała dywidendy. Obrót marny, są lepsze polskie firmy do zakupu jak w aktualnym dołku, jak choćby Wielton, Mirbud, Compremum etc etc zresztą sam się porozglądaj
  • Re: O co chodzi? Autor: ~Stoeff [37.225.7.*]
    nie jest smieciem ta akcja, maja sporo dlugow obecnie ale kupili cez bulgaria, dlugoterminowo to im przyniesie sporo kasy i kredyty zostana spalcone, po co co dywidenda kiedy spolka rosnie ciagle, czyli inwestuja sporo w rozwoj :) jak dla mnie to obecnie cena jest to wrecz okazja
[x]
EUROHOLD -8,54% 3,00 2025-09-05 15:14:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.