Poczekajcie do jutra. Powinno coś być na stronie domu maklerskiego.jest info na stronie skt. Zapisy są od jutra przez dwa tygodnie, więc do południa jak nicniebedzie w dm, to tez bez paniki.
Zapisujcie się . Sponsorujcie dalej nierobów. W podzięce dostaniecie kilkuletniego haka lub utratę całkowitą pieniędzy. Nie wam żyje karkosik. Przy nim na pewno zarobicie. Dalej zero wyciągniętych wniosków
aktualnie spółka ma 27mln akcji wyceniana na 35 mln w maju będzie dodatkowe 40 mln akcji to jaka będzie wycena spółki? 50gr za akcje? Co takiego się zmieni w spółce że nagle w maju będzie miała wartość 67mln bo tylko wtedy nie stracę na akcjach branych po 1 zł? pytanie kiedy te akcje wejdą do obrotu??
Dnia 2022-04-07 o godz. 09:43 ~janek_z_Gdyni napisał(a): > W DM PKO BP już można kupić akcje na PP. W BIURZE MAKLERSKIM PKO SA TEZ PRZYJMUJA ZAPISY od dzis do 20-go
nawet jak się pojawi możliwość zapisu to się 3 razy zastanów czy się zapisać... ja tydzień temu po 7 latach zgnojenia przez karka puściłem swoje akcje pkc ze srednia 1,42 co mi się wydawało tanią sprzedażą. patrząc na kurs dzisiaj widzę ze dobrze zrobiłem a pp na rachunku mam tak czy inaczej. i co uważasz wezmę te pp czy nie ? po tych latach nie chce mieć z tymi szma.ta.mi karkosikowymi, tym ich prezesiną nic wspólnego. jest teraz tyle okazji ze sra.m na nich :)