słyszałem że zamiast butów włoskich to sprzedają chińskie i produkowane w Indiach ale może to konkurencja puszcza takie plotki, natomiast opinie w internecie mają masakryczne: https://twojeopinie.com/primamoda
Ależ się napociłes nad postem urzekła mnie twoja historia tylko że ludzi nie obchodzą twoje buty tylko jak prosperuje firma i ile zarabia pozdrowienia troliku
jeśli mam wybierać to wolę być trolem niż nieukiem :), w aktywach znak towarowy jest wyceniany na 9,9 mln zł, takie to świetne aktywa, zobowiązania krótkoterminowe to 15,3 mln zł a należności krótkoterminowe to 3,5 mln zł.
Piter~tutaj masz liczby - Prima Moda po III kwartałach 2021 roku uzyskała EBITDA 1,6 mln zł co dało zysk netto 0,5 mln zł. Za cały rok mają EBITDA 2,5 mln zł co analogicznie powinno dać 0,75 mln zł. C/Z ponad 10. Może być mniejszy zysk bo rosną koszty finansowe i nie wiadomo czy audytor czegoś nie znajdzie. Na dzień 11 marca 2022 roku mieli spłacić kredyt 3 mln zł w ING albo go przedłużyc - nie było żadnej informacji.