• Sosgórnik... Autor: inseratlink [88.156.71.*]
    sprzedaje akcje. Kiedy w końcu pozbędziemy się tego pana z władz spółki?
  • Instalek zabrania sprzedawać jak Putlin w Rosji Autor: ~Maciej [46.204.34.*]
    Inni też sprzedają, nawet jeden zszedł poniżej 5 % w zeszłym roku i teraz nikogo nie musi informować. Tylko instalink jak tak naganiasz to kup o Sogornika i nie będzie problemu. Buhahaaaaaaaa
  • Re: Sosgórnik... Autor: ~Grundol [91.224.180.*]
    Ci co sprzedają to jest z tego co widzę jakaś spółka z Cypru ale udziały ma Borończyk z MPL... Borończyk i Sos to przecie koledzy. Fajnie tak sobie mieć spółkę na Cyprze i nie płacić podatków w PL.Ale co to jest ten lexon sp zło? Ani strony nie mają, co to za kombinacje alpejskie, hm.
  • Re: Sosgórnik... Autor: ~Grundol [193.238.200.*]
    I nikt mi nie odpowiada
  • Re: Sosgórnik... Autor: ~Tester [37.47.180.*]
    Coraz surowszym wzrokiem zaczynam patrzec na czlonkow RN. Jakises dziwne kupowanie i sprzedawanie akcji. Nie podoba mi sie ich zachowanie. Zainwestowalem tu majatek mojego zycia, a oni mi tu swinstwo robia sprzedajac ile wlezie.
  • Re: Sosgórnik... Autor: ~Tester [37.47.186.*]
    Znowu sosgornik sie popisal sprzedaza akcji
  • Re: Sosgórnik... Autor: ~Jang [217.173.185.*]
    Tu ważniejsza sprawa dotycząca podpisujących prokurentów , którzy nie sprawdzają co podpisują .Może takie podpisywanie bez analizy sporo kosztować spółkę jak i akcjonariuszy .Pytanie czy to są osoby nadające się do tej pracy ?
[x]
APATOR 2,47% 22,85 2026-04-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.