DEFINICJA: 1) fantazjowanie, pragnienie czegoś, chęć uzyskania lub osiągnięcia czegoś 2) ciąg nieuporządkowanych myśli pojawiający się podczas snu 3) coś niewiarygodnego, nierzeczywistego
a teraz poczytajcie posty Troll o 2 zł , 3 zł, 5 zł hahahahaaa i nawet 10 zł ......
mam nadzieję trollu, że w końcu wykażesz namiastkę honoru i sprzedasz akcje, które rzekomo posiadasz i znikniesz... nie można całe życie być taką p... dobra rada- nigdy więcej nie bierz się za giełdę- to nie jest sport dla robionych miękkim ch...
to oczywiste, ale tamten koleś codziennie płacze, rada, żeby opuścił giełdę jest dobrą radą dla takiej osoby, kto nie trzyma ciśnienia ma inne opcje np. obligacje albo złoto fizyczne albo choćby przysłowiową skarpetę
Ludzie jeśli ma się dokonać zmiana ceny kursu to akcje muszą się przemielić na każdym poziomie, jeśli się to nie odbędzie i ktoś tko podniesie cenę waloru na 2 zł to jeszcze szybciej wróci jak wy to mówicie do bazy. I nikt nie zdarzy sprzedać na szczycie. Także dajcie czas kursowi. Wymienią się na tym poziomie pójdzie wyżej. Tam znowu pomieli i do góry spółka ma umowę na 50 baniek. Yolo jest w masie upadłości na stracie tyle samo akcji w obrocie i jest 50 groni. Wyłączcie maklery i spotkajmy się tu za tydzień.
a ja ci po raz kolejny odpowiadam: sprzedaj i idz stad , wtedy beda wzrosty, jak sprzedasz i sobie w koncu pojdziesz...wczoraj jak sie podniecales, ze na koniec sesji jest zielono to czlowiek ci napisal w temacie "zielono" ze jutro czyli dzis pewnie beda spadki...to idzie jak po sznurku wedlug wykresu, sprzedaj i przestan plakac bo twoje posty sa zenujace....z tego co widze nie tylko dla mnie, ale dla wielu osob