• PP Autor: ~Ikona [78.8.191.*]
    Po ile PP bo nie mogę się zalogować do banku ?
  • Re: PP Autor: ~Marian [79.186.59.*]
    Nie ma notowań i nie będzie. Kupujesz za 1zl jedną akcję lub tracisz pp, wybór należy do Ciebie.
  • Re: PP Autor: ~7299090 [85.128.58.*]
    wyglada na to ze to decyzja Skotana czyt. Karkosika a nie KNF
    kolejny raz spolka wydymała swoich akcjonariuszy
  • Re: PP Autor: ~xxxx [91.246.111.*]
    I dlatego nie rozumiem ludzi którzy inwestują u takich bandytów. Miał być ukłon w stronę akcjonariuszy a jest kolejny raz dymanie. Czy kiedykolwiek ta patologia zrobiła coś dobrego dla ludzi którzy inwestują w rozwój tego twora ? Jakieś podziękowanie oprócz sięgania do kieszeni ? Jak czytam tutaj obrońców i zwolenników tych popapranców to tracę wiare w ludzi
    Jeżeli ktoś ma mocne nerwy, tak zwane tytanowe jaja to może kupić pda.Ja już na groszówki nie mam zdrowia bo wg. mnie tam kurs będzie zmierzał. To będzie powolny proces , spadki wydaje się są nieuniknione. To co pokazuje kurs dzisiaj to zaledwie namiastka tego co nas czeka, oby tak się nie stało. Mam nadzieje że tak nie będzie.
  • Re: PP Autor: ~anna [90.200.94.*]
    Dnia 2022-04-05 o godz. 15:48 ~Marian napisał(a):
    > Jeżeli ktoś ma mocne nerwy, tak zwane tytanowe jaja to może kupić pda.Ja już na groszówki nie mam zdrowia bo wg. mnie tam kurs będzie zmierzał. To będzie powolny proces , spadki wydaje się są nieuniknione. To co pokazuje kurs dzisiaj to zaledwie namiastka tego co nas czeka, oby tak się nie stało. Mam nadzieje że tak nie będzie.

MARIAN CZY TY ROZUMIESZ CO PISZESZ , BO CHYBA NIC NIE WIESZ I NIE ROZUMIESZ
    Proszę oswieć mnie, co takiego nie rozumiem. To Ty nie rozumiesz tego że nie będzie notowań pp. Czytaj komunikaty w całości i dobrze by było żebyś je czytała ze zrozumieniem.
    Anna rzuć miotłę i przeczytaj jeszcze raz, mam Tobie komunikat skopiować i wkleić?
  • Re: PP Autor: ~czyzapis [84.211.81.*]
    Czy zapisac sie mozna online czy tylko osobiscie?
  • Re: PP Autor: ~Kp [83.12.80.*]
    Na pewno online będzie można, od 6 do 20 kwietnia.
    Nie panikujcie.
    Informacja (w tym harmonogram) na stronie skotan.s.a. w zakładce "oferta publiczna akcji"
  • Re: PP Autor: ~czyzapis [84.211.81.*]
    Dziekuje za odpowiedz.

Zmylilo mnie ze jest jakis dokument na stronie skotana do wypelnienia jak za czasow komuny.

Zawsze bylo online.
[x]
ONESANO 0,00% 0,91 2025-09-19 13:06:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.