I transakcje na 2 akcje świadczą o sterowanym kursie. próbował ktoś kupić/ sprzedać? zaraz wchodzi zlecenie z automatu i praktycznie nie da się sprzedać inaczej niż cena K ani kupić inaczej niż cena S.ktos trzyma łapę
Akurat ostatnie obroty już nieco wieksze niz jeszcze tydzien temu - nie ukrywam, troche sie do tego przyczynilem kupujac 7tys akcji :D im blizej raportu, tym wyzsze beda. Ciekawi mnie ten "straszak" 8 tys akcji który od czasu do czasu niczym potwór z loch ness sie pojawia po prawej :D
ale oprócz tego, z prawej sie już NIECO przerzedziło. Mniej niż 20 tys akcji po prawej do poziomu 4,90zł !! Brzmi groźnie ale wcale groźne nie jest ; to jest mniej niż 100 tys zł a podniosłoby kurs o 40 % ; wiem wiem.... tak latwo nie bedzie ; ukryta sprzedaz etc. ale mimo to! nie jest już zabetonowana prawa strona
5 zł jak psu buda sie nalezy ! :) predzej czy pozniej
Jak tutaj rosło to nie dlatego, że raport pierwszy raz o 5 lat był ok, a spekulaą covidowa. Raport może być ok ale to i tak będzie za słabe by dźwignąć ten kurs.
no to jest pytanie właśnie, poprzedni raport zamykał okres słabszy o ok 30% które wiemy że odbiło w sklepach i to z nawiązką. ja uważam, że RdR może być 50%, na to licze.
kwestia czy podniesie to kurs? no skoro wyceniany przyszłość, to ta co do konsumentów rysuje się różowo, w dodatku ten bojkot firm powiązanych z oligarchami (czy złodziejami powiązanymi z partią jedna rasija) powoduje że klienci muszą zmienić swoje dove na coś innego, może sięgną po Apart?
Piszę porażka ostatni fabryki wali 24h wszystko co wyprodukowane idzie w świat normy pracownikom windują od roku np na 1 dnej zmianie kolega robił 26 palet płynu teraz 29 . I tak w całej firmie pozdr