• praktycznie zerowe obroty Autor: ~zeXon [149.238.52.*]
    I transakcje na 2 akcje świadczą o sterowanym kursie. próbował ktoś kupić/ sprzedać? zaraz wchodzi zlecenie z automatu i praktycznie nie da się sprzedać inaczej niż cena K ani kupić inaczej niż cena S.ktos trzyma łapę
  • Re: praktycznie zerowe obroty Autor: ~blablabla [188.47.125.*]
    Akurat ostatnie obroty już nieco wieksze niz jeszcze tydzien temu - nie ukrywam, troche sie do tego przyczynilem kupujac 7tys akcji :D
    im blizej raportu, tym wyzsze beda.
    Ciekawi mnie ten "straszak" 8 tys akcji który od czasu do czasu niczym potwór z loch ness sie pojawia po prawej :D

ale oprócz tego, z prawej sie już NIECO przerzedziło. Mniej niż 20 tys akcji po prawej do poziomu 4,90zł !! Brzmi groźnie ale wcale groźne nie jest ; to jest mniej niż 100 tys zł a podniosłoby kurs o 40 % ; wiem wiem.... tak latwo nie bedzie ; ukryta sprzedaz etc. ale mimo to! nie jest już zabetonowana prawa strona

5 zł jak psu buda sie nalezy ! :) predzej czy pozniej
  • Re: praktycznie zerowe obroty Autor: ~stachus1980 [91.192.228.*]
    Ostatni tydzień przed raportem, to często miernik tego raportu.
  • Re: praktycznie zerowe obroty Autor: ~marcin [91.215.44.*]
    Jak tutaj rosło to nie dlatego, że raport pierwszy raz o 5 lat był ok, a spekulaą covidowa. Raport może być ok ale to i tak będzie za słabe by dźwignąć ten kurs.
  • Re: praktycznie zerowe obroty Autor: ~zeXon [149.238.52.*]
    no to jest pytanie właśnie, poprzedni raport zamykał okres słabszy o ok 30% które wiemy że odbiło w sklepach i to z nawiązką. ja uważam, że RdR może być 50%, na to licze.
    kwestia czy podniesie to kurs? no skoro wyceniany przyszłość, to ta co do konsumentów rysuje się różowo, w dodatku ten bojkot firm powiązanych z oligarchami (czy złodziejami powiązanymi z partią jedna rasija) powoduje że klienci muszą zmienić swoje dove na coś innego, może sięgną po Apart?
  • Re: praktycznie zerowe obroty Autor: ~Galus [37.47.178.*]
    Piszę porażka ostatni fabryki wali 24h wszystko co wyprodukowane idzie w świat normy pracownikom windują od roku np na 1 dnej zmianie kolega robił 26 palet płynu teraz 29 . I tak w całej firmie pozdr
  • Re: praktycznie zerowe obroty Autor: ~Wiktor [91.215.44.*]
    Powiedz koledze by robił 35 to może kurs pójdzie do góry.
    Jak ma tu być dobrze jak lenie robią raptem 29 palet....
  • Re: praktycznie zerowe obroty Autor: ~zeXon [149.238.52.*]
    czyli o zbyt martwić się nie trzeba, marże też poprawili. zobaczymy efekty w raporcie.
    pozdr
[x]
DMGROUP -1,59% 3,10 2025-10-13 12:59:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.