• To kiedy te wasze 20+ Autor: ~Inwest [151.11.216.*]
    Bo widac że póki co, to powyżej 5 nie będzie. Ale zje.....bany walor ! Jak to mówią: Jaki zarząd taka cena .... Co na to prezesiunio ??? Dalej będzie polewal akcjonariuszy, a może firma spisana na straty, jak już wy ... ulicę ???
  • Re: To kiedy te wasze 20+ Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Spokojnie to dopiero pierwsza gra a spolka ma i będzie miała kasę na kolejne. Prezes polewa akcjonariuszy? Chyba coś Ci się pomyliło, robi relacje inwestorskie, odpisuje w 10 min, gdzie ty masz polewanie?
  • Re: To kiedy te wasze 20+ Autor: ~BigBen [46.134.115.*]
    Oni lepiej niech już nie robią żadnych gier bo zejdziemy na groszówki
  • Re: To kiedy te wasze 20+ Autor: ~Akcjonariusz [90.156.66.*]
    Dnia 2022-04-04 o godz. 11:33 ~Invest napisał(a):
    > Spokojnie to dopiero pierwsza gra a spolka ma i będzie miała kasę na kolejne. Prezes polewa akcjonariuszy? Chyba coś Ci się pomyliło, robi relacje inwestorskie, odpisuje w 10 min, gdzie ty masz polewanie?

Prezes odpisuje w 10 minut?
    Wysłałem do niego 3 maile przez ostatnie pół roku z kilkoma pytaniami, i nie dostałem odpowiedzi na żadnego :)
  • Re: To kiedy te wasze 20+ Autor: ~BigBen [46.134.115.*]
    Ja podobnie więc niestety ale komunikacja również leży i kwiczy
    Może na złego maila piszecie... Napiszcie do niego na Twitterze to zobaczycie ze od razu odpisze. No chyba że zadajecie pytania, na które nie może udzielić odpowiedzi przez względy prawne, to bym się nie zdziwił że nie odpisał
  • Re: To kiedy te wasze 20+ Autor: ~Gracz [31.60.100.*]
    Np. Kiedy będzie 20 :-)
  • Re: To kiedy te wasze 20+ Autor: ~Gracz [37.30.104.*]
    a może w tytule napisz, że pytanie jest w trybie art. 428 paragraf 6 KSH,
    a może jak będziesz pisał, to daj znać, zróbmy listę pytań i wyślijmy, bo ja też kilka bym miał
    Już nie raz do niego pisałem i zawsze mi odpisywal, więc jak ktoś ma pytania to polecam Twitter do kontaktu bezpośrednio z prezesem.
  • Re: To kiedy te wasze 20+ Autor: ~Inwest [151.11.216.*]
    Po ruchu na kursie widać, że chyba raczej mają w d.... pie drobnych. Tak to do 20 nie dojedziemy never ever.
    A ten Invest to chyba u nich pracuje
  • Re: To kiedy te wasze 20+ Autor: ~Invest [5.184.252.*]
    Nie, nie pracuje u nich. Czego się spodziewasz na newconect? Lepiej zobacz jaka podarz mała ostatnio wystarczylk 20k żeby zrobić górne widły, a ty mówisz że nie pójdzie w górę xd
  • Re: To kiedy te wasze 20+ Autor: ~mercury [5.184.217.*]
    Może i niewiele potrzeba żeby zrobić widły w jedną czy w drugą stronę ale najgorsze jest to że niema kto a tym bardziej pod co wykonać ten ruch
    Mnie osobiście już mega męczy ten brak płynności i duży spred bo uniemożliwia wyjście z większego pakietu a trochę tego jeszcze mi zostało :(
[x]
P2CHILL 3,51% 2,36 2026-05-18 15:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.