Bo widac że póki co, to powyżej 5 nie będzie. Ale zje.....bany walor ! Jak to mówią: Jaki zarząd taka cena .... Co na to prezesiunio ??? Dalej będzie polewal akcjonariuszy, a może firma spisana na straty, jak już wy ... ulicę ???
Spokojnie to dopiero pierwsza gra a spolka ma i będzie miała kasę na kolejne. Prezes polewa akcjonariuszy? Chyba coś Ci się pomyliło, robi relacje inwestorskie, odpisuje w 10 min, gdzie ty masz polewanie?
Dnia 2022-04-04 o godz. 11:33 ~Invest napisał(a): > Spokojnie to dopiero pierwsza gra a spolka ma i będzie miała kasę na kolejne. Prezes polewa akcjonariuszy? Chyba coś Ci się pomyliło, robi relacje inwestorskie, odpisuje w 10 min, gdzie ty masz polewanie?
Prezes odpisuje w 10 minut? Wysłałem do niego 3 maile przez ostatnie pół roku z kilkoma pytaniami, i nie dostałem odpowiedzi na żadnego :)
Może na złego maila piszecie... Napiszcie do niego na Twitterze to zobaczycie ze od razu odpisze. No chyba że zadajecie pytania, na które nie może udzielić odpowiedzi przez względy prawne, to bym się nie zdziwił że nie odpisał
a może w tytule napisz, że pytanie jest w trybie art. 428 paragraf 6 KSH, a może jak będziesz pisał, to daj znać, zróbmy listę pytań i wyślijmy, bo ja też kilka bym miał
Nie, nie pracuje u nich. Czego się spodziewasz na newconect? Lepiej zobacz jaka podarz mała ostatnio wystarczylk 20k żeby zrobić górne widły, a ty mówisz że nie pójdzie w górę xd
Może i niewiele potrzeba żeby zrobić widły w jedną czy w drugą stronę ale najgorsze jest to że niema kto a tym bardziej pod co wykonać ten ruch Mnie osobiście już mega męczy ten brak płynności i duży spred bo uniemożliwia wyjście z większego pakietu a trochę tego jeszcze mi zostało :(