• A może chodzi o to ????? Autor: ~Greg [83.16.161.*]
    https://gry.interia.pl/newsy/news-moonshine-all-in-games-i-punch-punk-zawarly-list-intencyjny-,nId,5416493

Punch Punk Games do wczoraj miało podpisać umowę na grę z ALL IN GAMES a z tego co prześledziłem nie ma info o umowie , być może zbyli prawa do gry ??? Gatunek by się zgadzał bo i tu i tu piszą o przygodówce , i powiedzmy że budżet gry by się również zgadzał tam było przyjęte około 4 mln tu jest mowa o około 5 mln
  • Re: A może chodzi o to ????? Autor: ~3xd [5.173.249.*]
    Dnia 2022-04-01 o godz. 07:43 ~Greg napisał(a):
    > https://gry.interia.pl/newsy/news-moonshine-all-in-games-i-punch-punk-zawarly-list-intencyjny-,nId,5416493

Jest coś o wilkołakach więc pasowałoby stylistycznie do MadMind.

• Re: A może chodzi o to ????? Autor: ~rony90 [87.204.66.*]
    Wygląda bardziej prawdopodobnie niż moje propozycje (Leszy i Ja,inkwizytor). Też nie doszukałem się info, żeby Punch Punk ciągnęli ten projekt. Finansowo też by to fajnie wyglądało, jeśli kasę na produkcje wyłożyłoby All In! Jedynie z tym "znanym pisarzem" trochę mi się nie zgadza, bo w przypadku Moonshine mamy de facto komiks i duet autorów. Ale kto wie.....
    a to:
    Brassheart? Od Hexy Studio?
  • Re: A może chodzi o to ????? Autor: ~rony90 [87.204.66.*]
    Oj, nie sądzę, żeby to było Brassheart. Gra totalnie nie pasuje to stylu artystycznego typowego dla Madmind. No i jaki "znany pisarz" mógłby stać za tym projektem.
    Dnia 2022-04-01 o godz. 12:53 ~rony90 napisał(a):
    > Oj, nie sądzę, żeby to było Brassheart. Gra totalnie nie pasuje to stylu artystycznego typowego dla Madmind. No i jaki "znany pisarz" mógłby stać za tym projektem.

Może pojawiła się okazja na przejęcie projektu niekoniecznie zgodnego ze stylem MadMind? No i fakt, że na ten moment nie ma tu jak podpiąć "znanego pisarza". Ale OK, szukamy dalej :-D
    Pozdrawiam, D.

[x]
MADMIND 5,02% 1,15 2025-09-25 15:05:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.