Witam, czy może ktoś powiedzieć na czym polega entuzjazm piszących na forum? Spółka przynosi ciągle straty, zeszły rok to prawie - 4 mln. zł Sprzedaży brak, przetargi leżą, koszty wysokie. Pozdrawiam
Dnia 2022-03-31 o godz. 15:27 ~AdamZ napisał(a): > Witam, czy może ktoś powiedzieć na czym polega entuzjazm piszących na forum? > Spółka przynosi ciągle straty, zeszły rok to prawie - 4 mln. zł > Sprzedaży brak, przetargi leżą, koszty wysokie. > Pozdrawiam
Widzisz, gdyby czytanie powszechnie dostępnych danych przekładało sie na wycene i ruchy akcji, to byłoby zbyt proste. Tutaj zarabia sie w sytuacji kiedy ma sie poufne infa lub potrafi sie czytać, tam gdzie inni sa "ślepi" i to jest łasnie na wartośc dodana. Tylko 20% zarabia na giełdzie ...
Masz rację, bardzo dziękuję za odpowiedź. Chociaż w dalszym ciągu mam wrażenie, że należy wyprzedawać, ja sprzedałem poniżej obecnego kursu, więc zarobiłem na słaby obiad:) Pozdrawiam
Wg mnie źle zrobiłeś. Ja IM daje szansę i regularnie kupuje na emeryturę. Co miesiąc za 4 tysiące. O sprzedaży nie myślę przez najbliższe lata. Pomyśl dobry ciągle Ktos finansował pomysły Pan .Będzie ok
Każdego dnia może być info o certyfikacie Prezes w raporcie mówił że do końca marca. Po informacji każdy coś zechce dokupić a podaż mała tak że ponad 3 zł szybciutko