Od polowy marca systematycznie pojawiają się obroty na sesji, co bylo rzadkością. Straszak stoi po 2.48 a do 2.32 ktoś zbiera aż milo. Ciekawe co się szykuje?
ja wywaliłem dziś 10k więc zrobilem praktyczne sam cały obrót, dywidenda grubym wypłacona, myślę ze powrót do 1.9 jest realny, no chyba że wyniki będą spoko to skoczymy pod 3 zł ale będzie jeszcze okazja odkupić,
Gość nie chce tej 100k sprzedac, bo jak się kurs zbliza, przestawia zlec S powyzej widełek dynamicznych.
Wazne jakie bedą wyniki za 1q, bo pierwszy jest najgorszy.
Trochę tak, ale jak widzę te spadki na rynku to wolę +-0% i bez obrotu :-) ale na serio trzeba poczekac na ino z prezentacja portfela pzu TFI aby sprawdzic czy cos sprzedali (ok. 20/04), potem wza 29/04 zobaczymy kto bedzie ile ma akcji, potem wyniki za 1q i zobaczymy po odcięciu prawa dd jak sie zachowa?
Troche urosło niech sie pomięli na tych poziomach...
Pewnie masz rację, czy 5 to zobaczymy 12/08 jezeli wyniki za 2q bedą rownie dobre jak za 1kwartal, a powinny (bo lepsze ceny od Samsunga) to po polowie roku zysk netto powinien oscylowac w okolicach calego roku 2021. Przesuniecie z kursem to kwestia czasu! Moze bedą tez jakies niespodzianki? Czas pokaze....
Coś drgnęło.... Ciekawi mnie czy rozbiorą "batonik" czy tylko nadgryzą i poczekamy do sierpniowych wynikow?
Cisza i na północ, coraz lepiej to wyglada!
Macie jakieś przemyślenia
Możliwe, ale pewnie on nie jest wolontariuszem. Inwestuje swoją kasę, nie tak jak ofe czy tfi, więc albo wie, albo spodziewa sie, albo twardo przewiduje że bedzie bardzo dobrze! Tu juz nie ma papierów?