Oczywiście 200k nie zastanawia kto wysypal 100k poniżej 0.4 ?
Przecież gdy by to była super spółka i super info, nie powinien nikt sypać do 0.50 np 20k akcji
zobaczcie , prezes kupuje , gng kupuje , znaczace umowy z pgnig , sytuacja na ukrainie i odcieicie gazu i budowa baltic pipe. wszyscy specjalisci od gazu z ukrainy zalewaja polsce takze bedzie kim robic nowe umowy ,
powiedzcie mi jak to ma nie rosnac ?
pytanie bardziej do zarzadu czy widzac takie szanse nie planujecie przejscia na glowny rynek i skorzystac z takiej sytuacji i wejsc na wyzszy poziom ?
GNG na przestrzeni ostatnich kilku lat zanotowało taki postęp że już czas na rynek główny.
Ich ostatni raport za 2021 jakościowo nie przypomina raportów z NC
dokladnie tak , tutaj az sie gotuje zrobienia wiekszego ruchu , pytanie tylko czy spolka jest w stanie wykorzystac ta cala sytuacje z gazem i z ukraina ... lepszego otoczenia juz miec nie beda takze powinni ostro napierac do przodu
Ja myślę że jeszcze lepsze otoczenie dopiero nadchodzi.
USA już ogłosiło przejście na wodór.
I nas wodór to też kwestia czasu.
Jesteśmy świadkami wywrócenia do góry nogami strategii energetycznej świata.
GNG ma z czego czerpać z otoczenia. Do tego dodaj zbudowany zespół specjalistów i pielęgnowane kontakty w sferach polityczno decyzyjnych i masz przepis na sukces.
co maja wykorzystac ? chaos cenowy wstryzmane dostawy egla do produkcji stali etc.? to zbyt dobra spółka aby taki chaos jej pomagał, ale jak sądzę gdy nastepi odbudowa rusza na ukrainę. Zobaczcie kto jest w RN. Jacek Piechota prezes polkso ukraińskiej izby gospodarczej. Oni juz myslami sa na Ukrainie i odbudowuja infrastruktrę za światowe pieniądze, dzisiajesze palny Marshaalla etc.