• Podbitka Autor: ~Krakacz [31.0.66.*]
    2 godzinki handlu. Kurs praktycznie w miejscu. Wolumen 863 sztuki. Większość to przekładka. Na razie słabo, potrzeba silniejszego newsa.
  • Re: Podbitka Autor: ~Mendes [31.0.40.*]
    To przebije to 162 czy nie? 2 godziny temu panicznie pisałeś że przebije? Do zobaczenia za 2 dni norma wyrobiona.
  • Re: Podbitka Autor: ~muk [89.76.170.*]
    Komentarze tego muła Krakacza tchną niezaprzeczalnym wdziękiem
  • Re: Podbitka Autor: ~Krakacz [31.0.66.*]
    Jaka panika trollu, to ty histeryzujesz tu od rana. Mój jeden wpis, twoich 5, same bzdety. Jakbyś cokolwiek rozumiał z rynku, to byś się tak nie błaźnił. Kup sobie parę książek o giełdzie, przeczytaj, a potem spróbuj coś zarobić. Napisałem, że w przeciągu kilku tygodni kurs może na krótki czas przebić 162, bo obrona była za wysoko. Tak się nie broni, ale pewnie takie było zlecenie. Dzisiejsza próbna podbitka spalona, rynek praktycznie nie zareagował, dlatego tak szybko to zgasło. W tym tygodniu już chyba nie spróbują. Tu zupełnie nie ma już popytu. Wszyscy czekają na info żeby sprzedać. Po wyjściu sekciarzy nie ma nawet nikogo, kto mógłby wykreować jakąś narrację, która napedziłaby rynek. Swoją drogą srajk i spółka przekręcili parę osób, które teraz wiszą na forum. Takie życie.
  • Re: Podbitka Autor: ~Mendes [31.0.40.*]
    Po co te nerwy kolego. Ciekawa analiza świadcząca o fakcie że ktoś Cie naciągnął na słabej jakości książki typu jak zarobić w 5 min.
  • Re: Podbitka Autor: ~muk [89.76.170.*]
    Pomyliłem się. Komentarze tego ćwola są bez wdzięku.
  • Re: Podbitka Autor: ~Czytelnik [31.61.248.*]
    Jak już w książkach piszą, jaki będzie kurs na SCOPE to chyba dobrze :D. Podziel się tytułem tego dzieła, "powrót do przyszłości"?

Jacy wszyscy czekają na wyjście? Komercjalizacja to dopiero początek potencjału więc gdzie logika? Równie dobrze można wychodzić już teraz idąc tym pokrętnym rozumowaniem. Z tego co zauważyłem "Mariolka" jest przykładem gadającym od rzeczy i piszącym o wychodzeniu więc kogo jeszcze masz na myśli?

Narazie to Twoja narracja się rozmija z komunikatami ze spółki co oczywiście cieszy ale jak Ci brakuje wyzwań to możesz się cofnąć do poprzedniego dzisiejszego wątku mającego więcej wkładu merytorycznego niż Twoje biadolenie przez ostatnie miesiące.
    Oczywiście nie bez przyczyny omijasz takie wpisy szerokim łukiem :)

Standardowo, nie pozdrawiam.
[x]
SCPFL -0,12% 159,80 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.