• UWAGA UWAGA Autor: ~Krakacz [31.0.66.*]
    Po poniedziałkowej obronie kursu przez smart money, trzeba będzie oddać 2000 akcji. Oczywiście nie na stracie tylko z zyskiem. Dkstego w najbliższych dniach, tygodniach pojawi się info, które to umożliwi. Tym rszem wzrost kursu może być powyżej 162.
  • Re: UWAGA UWAGA Autor: ~Mendes [31.0.32.*]
    O Krakacz czyli jednak miałem rację ostatnio 2 komentarze i był spokój na 2 dni. Więc na dziś już fajrant czy będziesz wyrabiał normę na kolejne dni ?
  • Re: UWAGA UWAGA Autor: ~Mariola [37.249.31.*]
    Krakacz, do ilu dojdzie? Jak przewidujesz? Już mam dosyć tych akcji. Chciałabym sprzedać bez straty.
    Ciekawe zjawisko Trolla pyta Trolla o poradę inwestycyjną, fabuła się rozkręca.
    Boże jak to magiczna, mityczna kwota 162 może zostać przełamana, jakim cudem? Do tego trzeba będzie całego kapitału z WallStreat, jakiegoś armegedonu? Przecież to miało nigdy nie nastąpić już tylko w dół miało lecieć ?
  • Re: UWAGA UWAGA Autor: ~Jj [46.204.88.*]
    Nie, wcale nie potrzeba kapitału z Wall Street. Potrzeba jakiegokolwiek zainteresowanego kapitału. Tymczasem mamy jedynie kapitał ludzki zainteresowany sprzedażą coraz bardziej bezwartościowego papieru.
    Uzgodnijcie może jakieś wspólne stanowisko a potem zróbcie zlot, jeden ostrzega że może rosnąć, drugi udaje zainteresowanego kursem i niezorientowanego a trzeci wieszczy armagedon.
    Spadaj trollu. Już się tu zbłaźniłeś wystarczająco.
    Mariola spokojnie z tych nerwów zapomniałaś poprosić jeszcze Jj o poradę inwestycyjną.
    Ciebie proszę, żebyś się uspokoił. Płacą ci za interesowanie się moją osobą?
    Proszę sobie nie schlebiać Pani Mariolu interesuje mnie jedynie jawisko jakie można tu zaobserwować. Proszę również wybaczyć ale Pani osoba nie wydaje się zbyt ciekawa aby okazywać jakiekolwiek zainteresowanie.
  • Re: UWAGA UWAGA Autor: ~Cyc [46.134.79.*]
    Ja to bym sie mogł cycuszkami mariolkowymi zainteresować :)
  • Re: UWAGA UWAGA Autor: ~WójekDobraRada [178.235.179.*]
    Nie chciał być, to koleś jest raczej.
  • Re: UWAGA UWAGA Autor: ~dziabąg [91.215.237.*]
    Zakładałbym raczej, że Mariola i Krakacz to jeden troll, który tylko sobie przeskakuje pomiędzy IP, prowadząc pasjonującą dyskusję z samym sobą.
    Ty tak dyskutujesz sam ze sobą marszczycielu? Kolejny szowinistyczny wieprz.
  • Re: UWAGA UWAGA Autor: ~dziabąg [91.215.237.*]
    Mariola (o ile nią jesteś) - ogol bobra, bo strasznie gwiazdorzysz. No i sądząc po częstotliwości użycia słów "marszczyć" i "szowinista", masz bardzo ubogi słownik.
    Zdaje się, że z Tobą i Krakaczem jest jak z rosyjską propagandą - należy wierzyć tylko w to, co spotyka się z dementi. Sądząc po reakcji, trafiłem :-) Powiedziałbym, że szkoda, że na tym forum oszołomy robią takie bagno - powiedziałbym, gdybym nie miał przekonania, że siejecie panikę albo żeby sami robić kółka, albo na czyjeś zlecenie. Jak widać do każdej brudnej robótki znajdzie chętny, któremu uczciwa praca parzy rączki.

• Re: UWAGA UWAGA Autor: ~muk [89.76.170.*]
    Należy obiektywnie zauważyć , że poziom dyskusji w tym watku osiągnął wymiar standardowy dla Bankiera tzn bliski dna.
    Ciebie rączki nie parzą?
[x]
SCPFL -2,15% 164,00 2025-10-03 17:02:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.