• ZIBI Masz rację Autor: ~Nowy_1 [188.146.36.*]
    Cześć Zibi masz rację również uważam że tu się kończy Promocja i są możliwe dwa rozwiązania. Dziś znów aktywnych graczy w szycie 143 coraz więcej pobrań gry. Będzie Dobrze.
  • Re: ZIBI Masz rację Autor: ~Bum [31.0.27.*]
    CMSR wychodzi i tutaj bym się nastawiał na sukces, drift jakiś tam wynik zrobi jeszcze na PC i na konsolach. Ciekawe też co to za grę tworzą, o której pisali w raporcie ale bez szczegółów...
  • Re: ZIBI Masz rację Autor: artibi [5.172.255.*]
    Pewnie tworzą Construction Machines ?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/ECC-GAMES-S-A-Zawarcie-umowy-sprzedazy-wraz-z-przeniesieniem-autorskich-praw-majatkowych-do-gry-Construction-Machines-19-w-wersji-na-iOS-i-Android-7867919.html

Nie wiem czy to jest ta gra ale jak kupili prawa od Paywaya to chyba powinni ją wydać - bo po co kupowali prawa do gry ?

Pewnie nie szybko ją wydadzą ?
  • Re: ZIBI Masz rację Autor: ~Xyz [46.134.177.*]
    Niestety był komunikat o zaniechaniu produkcji
  • Re: ZIBI Masz rację Autor: hoossa [212.160.172.*]
    Akurat dobrze, że się z tego wycofali. Ten tytuł by nie zwrócił nakładów produkcji.
    Jak wyjdzie dobry CMSR to przez 2-3 lata będą dobre przychody. Lepiej niech się skupią na tym.

• Re: ZIBI Masz rację Autor: ~Rogal [89.79.108.*]
    ale gdyby się zajęli produkcją czegoś podobnego to teraz schodzi jak bułki, ostatni hit to mycie samochodów, czego cholernie nie mogę zrozumieć :D
  • Re: ZIBI Masz rację Autor: hoossa [212.160.172.*]
    bo trzeba obserwować młodzież i pod nich robić gry
    powinna być zakładka na stronie firmowej ECC skierowana na łowienie pomysłów
    pod przykładowym tytułem "pomysł na grę" oraz "pomysł na ulepszenie gry"- każdy by mógł wysłać propozycję
    można zrobić konkurs i przydzielić nagrodę za najlepszy "cynk" a nawet zaprosić do współpracy młode talenty
    trzeba gry robić dla graczy i pod graczy
    tu jest klucz do sukcesu

[x]
ECCGAMES 11,34% 0,27 2025-10-17 16:40:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.