W tytuły Asmodev? Ja grałem we wszystkie jakie do tej pory wyszły czyli: Ultimate Summer, Infernal Radiation, Priest Simulator Demo, Priest Simulator: Heavy Duty i każdym tytułem jestem oczarowany, najbardziej Priestem, trzymam kciuki aż mnie bolą, że będzie to godny następca Postala ale marketing musi zagrać, trzeba trafić do odbiorców Postala z marketingiem koniecznie, wtedy kapitalizacja skoczy z X mln zł na XXX mln zł tak mi się wydaje i wcale tutaj nie przesadzam, trzymajcie się tak jak Pan Jezus powiedział!.
Gra ciekawa, coś innego, zgadzam się z opinią powyżej, że trzeba skierować działania marketingowe do fanów Postala. Priest przypomina tą w niektórych kręgach po dziś kultową grę i robi to we własnym, odjechanym stylu:) Myślę, że akcja z czerwonymi kominiarkami jak najbardziej na plus, nie wiem tylko jak odbiór ale podpowiem, że przydałaby się nawet z tych "szatanistycznych" kominiarek jakaś gówno burza typu obrazoburczego w głównych ściekowych mediach:) i samo dalej pójdzie :)
Hehe xD potencjał marketingowy przez swoją kontrowersje jest gigantyczny, liderem w tych działaniach jest zespół metalowy Behemoth, Nergal wielokrotna obraza uczuć religijnych, związek z Dodą, choroba, to jest jakiś fenomen że w tak Katolickim kraju jakim jest Polska oni są rozpoznawalni nawet przez rzesze moherowych beretów, z Priest Simulator wskazane jest aby zrobić to samo, marketing nastawiony na kontrowersje, nawet zainwestować konkretną kwotę w to, powinna się zwrócić z nawiązką, tylko sugeruje.