Mają w planach rozwój w obszarze infrastruktury dla samochodów elektrycznych:rozwój narzędzi IT pozwalających na optymalizację obsługi klientów detalicznych przez właścicieli stacji elektrycznych. W zakresie finansowania Spółka planuje korzystać z programu priorytetowego Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej inwestor będzie szukał właśnie takiej spółki, na lata!
Planować to ja sobie mogę różne rzeczy , tylko ,że oni nic nie robią oprócz planów ,, zrobili chociaż 1 ładowarkę ,??? a gdzie jakieś info ,,,, śmiecia ubiły cwaniaki i uciekli z kasą z papierków a leszcz został z papierem toaletowym !!
Dnia 2022-03-30 o godz. 16:41 ~Baca napisał(a): > Planować to ja sobie mogę różne rzeczy , tylko ,że oni nic nie robią oprócz planów ,, zrobili chociaż 1 ładowarkę ,??? a gdzie jakieś info ,,,, śmiecia ubiły cwaniaki i uciekli z kasą z papierków a leszcz został z papierem toaletowym !! > Kurs kiśnie w dołku
Dnia 2022-03-31 o godz. 17:01 ~obserwuje napisał(a): > Dnia 2022-03-31 o godz. 11:00 ~Mati napisał(a): > > No to będzie możliwość zarobić nawet 100% w kilka dni, odkupując teraz lub jutro od wystraszonych > > > > swiete słowa kolegi wyżej
niekoniecznie lata,łykacie co piszą trole,tu bedzie szybciej zarobek niz sie wam wydaje