Tez myślałem w tym kierunku, widać jest nas więcej. W stosunku do Eris, mir to taki kopciuszek, ale zobaczymy, wg mnie jest potencjał do wzrostu firmy (i mam nadzieję że również kursu)
Od złożenia wniosku do debiutu wiedzie daleka droga, nie jest tak hop siup bo ktoś sobie zażyczyl być spółką giełdowa, największa trudność stanowi pozyskanie kapitału od potencjalnych akcjonariuszy, czasy prosperity na rynku pierwotnym dawno się skończyły a polski rynek cierpi na permanentny brak wolnych środków, dużo łatwiej jest wejść na giełdę metodą przejęcia spółki już notowanej wystarczy dogadać temat z większymi akcjonariuszami i ogłosić wezwanie dla drobnicy, w każdym razie nie ma co liczyć Erisa tylko na dobry wynik firmy za ubiegły rok o czym się przekonamy pk publikacji raportu już niedługo.
Ok tylko nie wiadomo czy to zwiększenie już jest w obecnej cenie czy jeszcze nie, po publikacji się okaże co z tym zrobi rynek a dokładniej to jak ocenia szansę na wyjście na prostą po całym 2022 r. Na razie wyprzedaż ustała a skup jeszcze się nie zaczął dlatego mamy constance na poziomie 1,25 który to poziom będziemy oglądać jeszcze przez kilkanaście sesji do wyników
Szkoda że Patrowicz już zaniechal swojej działalności polegającej na kupnie jakiegoś bankruta za grosze a potem tysiącprocentowe nadymanie balona, wtedy by i na 20 zeta mogło wskoczyć, zrobili z człowieka przestępce a on niejednemu dał się odkuc i odrobić straty, fakt że kto kupił na górce ten stracił majątek ale mi na przykład się udało zarobić na resbudzie i sobie chwalę gościa.