• Co dalej z kursem ? Autor: ~Pedro [37.248.200.*]
    Jakie przewidywania? Drugi dzien zamarło w dosc newralgicznym punkcie i co teraz ? Góra czy dół? Wróci kurs na jeszcze jedno kółko?
  • Re: Co dalej z kursem ? Autor: ~NieWiem [46.134.141.*]
    Ja liczę na to że tak. Chyba nie ma pośpiechu... a papier warto miec taniej..
  • Re: Co dalej z kursem ? Autor: ~Info [37.248.156.*]
    A ja sadze ze już nie wróci tak tanio jak był i poniżej 160 nie ma szans zejsc. Bardziej obstawiam wzrosty spokojne po 2-5 zł tydzień
  • Re: Co dalej z kursem ? Autor: ~Zenon [89.72.29.*]
    na razie chyba pora na korektę
  • Re: Co dalej z kursem ? Autor: ~Sympatyczny [37.128.96.*]
    Istotniejszej korekty bym się nie spodziewał. Ona była automatycznie po inwazji na Ukrainę. Od tego czasu kurs rośnie i powrócił w obszar z przed inwazji. Dodatkowo ktoś zbiera od kilkunastu dni akcje i każdy spadek o 3-4% jest wykorzystywany do zakupów. Jak dla mnie przez kilka dni kurs będzie podążać linią w okolicy 165-175, a później wszystko zależy od nowych twardych informacji z firmy.
  • Re: Co dalej z kursem ? Autor: ~Pedro [91.240.139.*]
    Ja mam teraz średnia cenę 112 i zastanawiam się czy trochę nie zrzucić a potem przyczaić się na 140 na odkup większej ilości.
  • Re: Co dalej z kursem ? Autor: ~VEVS [37.248.156.*]
    A jaka cena cię interesuje bo chętnie odkupić mogę. Nie sądzę iż znowu będzie promocja po 140
  • Re: Co dalej z kursem ? Autor: ~Roman [89.64.84.*]
    Zakładam, że za tydzień może dwa pojawi się informacja o przejściu na główny parkiet. Powiązane to będzie z informacją o emisji. Równolegle pójdą raporty analityczne z sugerowaną wyceną. Wtedy może być istotniejsza korekta, ale być może w górę. Zależy co raporty pokażą i jak będą wyglądać parametry emisji. Tak czy inaczej będzie się dużo działo. A jak się dzieje to warto mieć niż nie mieć.
  • Re: Co dalej z kursem ? Autor: ~Zenon [89.72.29.*]
    mam wrażenie ze 170 to taki poziom,, równowagii,,
[x]
CREOTECH 0,68% 369,50 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.