ale wigi zielone, pięknie się dzieje, ale nie na szrocie:) nikt już nie jest teraz poważnie zainteresowany ta spółką, taka prawda co widać po obrotach i odbiciu trzymajcie się cieplutko, z poważaniem Ponton
Odpowiesz mi dlaczego nie spada? Miało spaść do ok 2,0zł z tego co pisałeś Ty i Ce ... Czemu skoro taki szrot to nic się takiego nie wydarzyło? Obroty są jakie są, bo nie ma chętnych do zakupów, ale i do sprzedaży ... więc czekamy na ruch/info. Ty też czekasz skoro tu wpadasz, z drugiej strony po co niby kupiłeś skoro jęczysz? Masz czy nie masz? Jak masz to po co jęczysz? Jak nie masz to po co tu jesteś? Nie samym PKP COMPR żyje i nie rośnie nonstop - tylko Tobie się coś ubzdurało, że musi być tu i teraz bo inaczej obrażony ...
Qbq no mam 13,5k , chciałbym szybko upłynnić po 10 zł, ale widzę ze do 2024r roku bez szans. tak piszę z kronikarskiego przyzwyczajenia, ale dzisiaj szacunek 1,23% na zielono i przy ukrytej podaży , wow, czekam na +100% po infie o wiatraku:)ale ten po 3,3 to ten sam od 3 zł a wcześniej od 5 zł, wiecie? z poważaniem i wyrazami szacunku Ponton
cel 10 zł w 2024r na koniec, yeaaaa 13500x10zł=135tyś
I jeszcze jedno zastosowałem wzór, wg którego wyszło mi że WIG będzie na poziomie 120 tys punktów, to kurs compremum będzie w okolicach 4.78zł za akcję :)
Dnia 2022-03-29 o godz. 19:40 ~Slawek napisał(a): > Kajak obejrzyj sobie film. > > Piękny umysł. > > A potem popatrz na siebie. > > Zobaczysz podobieństwo.
Miałem w tym wątku nie pisać cały dzień wytrzymałem... Ale Sławek SZCUN !!
Ja zaczynam mieć wrażenie ze Ponton odleciał … cos mu się popiertegowalo i już nawet dyskutować nie potrafi, a monologi jego są …. jak wariata.
Kilku takich już widywałem na forach innych spółek.
Umoczył i się rzuca chyba i to jest smutne stadium bo nie może się pogodzić :(
A porównanie z filmem do Pontona :)
Film fajowy był i trochę obraza z tym porównaniem … dla filmu :)