• 9 złotych na widoku Autor: ~lubawa [37.19.199.*]
    łaziki
  • Re: 9 złotych na widoku Autor: ~Kupiec [45.144.113.*]
    Sprzedajcie mi po 6.65zl za akcje. Dlaczego nikt nie chce mi sprzedać po tak atrakcyjnej cenie?
  • Re: 9 złotych na widoku Autor: ~Marka [176.221.125.*]
    Dzisiaj będzie piękny dzień na spółce
  • Re: 9 złotych na widoku Autor: godrobina [91.150.165.*]
    Słysze to już od tygodnia tylko nie widać tego
  • Re: 9 złotych na widoku Autor: ~Dającykapitał [109.40.240.*]
    Ja tam kupiłem kilkaset akcji i zapominam o tym.
    Nawet już sporo straciłem ale wierzę że urośnie.
    Oczywiście to tylko wiara
  • Re: 9 złotych na widoku Autor: ~vr [188.146.43.*]
    ja tak miałem na Actionie, najpierw strata, a teraz ładnie idzie, tu będzie podobnie
  • Re: 9 złotych na widoku Autor: kingbrucelee [83.30.89.*]
    No cóż, longiem się nie jest, longiem się zostaje w wyniku pewnych nieprzemyślanych decyzji. Przez EHG też stałem się longiem i teraz czekam na obicie. Mój błąd, bo dno nie było utwardzone gdy kupowałem po 7.50, ale Ci co kupili w okolicy 6.50 raczej mogą być spokojni i zaczną już niebawem zbierać benefity. Nauka zaliczona, a teraz muszę być cierpliwym.
  • Re: 9 złotych na widoku Autor: ~Dającykapitał [62.214.191.*]
    Więc może pora trochę dokupić?.
    Ja na ten przykład myślę czy nie dokupic 300 euroholdu poniżej 6,5
  • Re: 9 złotych na widoku Autor: kingbrucelee [83.30.89.*]
    Ja po zobaczeniu raportu dzisiaj wyszedłem z EHG ze stratą. Liczyłem na jakąś petardę, ale zawiodłem się całkowicie. Strata 7 razy większa niż w 2020 i spadek przychodów z 4,5 na 1,9 nie wygląda optymistycznie. Może Q1 za 2022 to podratuje, bo skoro wcześniejszy kwartał był taki dobry, to pierwszy ma też szanse być dobry, ale i tak spadek przychodów w 2021 jest dla mnie zbyt duży, żeby tu spokojnie siedzieć, czekać i patrzeć. Gdybym kupił akcje w okolicach 6 zł, to może bym tu jeszcze został i zobaczył w jakim kierunku to dalej pójdzie. Póki co mam inne typy i trzymam kciuki za wszystkich którzy zostają.
[x]
EUROHOLD 7,38% 3,20 2025-09-19 13:19:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.