• info Autor: ~klo [37.60.25.*]
    Witam...

Czy ktoś wie co się dzieje. Gdzie można znaleźć znaleść informacje o spółce?

Chyba się potencjał wyczerpał....zakupów.
  • Re: info Autor: ~Damian [83.15.79.*]
    To jest sklep internetowy, wystarczy aby wrzucić sobie adres strony primamoda w semstorma i wtedy można zobaczyć, że zwiększyli ruch na stronie do 50k miesięcznie. Uwaga prosta matematyka. Niech z tych 50k pesymistycznie 15% osób zrobi zakupy. Czyli teoretycznie jest 7500 zamówień miesięcznie po średnio 300 zł za produkt , to jest 2 250 000 mln przychodu miesięcznie. Razy 3 miesiące to mamy 6 750 000 przychodu kwartalnie . Jaka marża? Myślę, że spokojnie z 30 % czyli zysk netto 2 mln. A przecież mówimy tutaj o czwartym kwartale, black frajdeju, świętach oraz wietrzeniu magazunów. Firma już to wie, dlatego przeszła na ciągłe, aby po przedstawieniu wyników w kwietniu nie było ograniczeń. Dzisiaj firma wyceniana jest na 5 mln... Do zobaczenia 29 kwietnia :)
  • Re: info Autor: ~Pleśniak [91.206.154.*]
    Czemu 15 proc a nie np 1 czy 30 ? Wyliczenia z d….
  • Re: info Autor: ~Damian [31.60.234.*]
    Z D… to jest twoje myślenie. Nie ważne czy wstawisz tam 30 procent czy 2. Zysk netto i tak wyjdzie taki ze spółka powinna mieć wycenę kapitalizacji 50-100 mln a ma 5.
  • Re: info Autor: ~Kowy [188.33.232.*]
    Czyli ok 40 pln twoim zdaniem za akcję
  • Re: info Autor: ~Damian [31.60.234.*]
    26 zł da kapitalizację 50 mln. 52 zł da kapitalizację 100 mln. Jak na ecommersa i tak mało .
  • Re: info Autor: ~Wiktor [31.61.167.*]
    A ja uważam, że tu gra nie będzie o wyniki a o coś innego ale przekonamy się w najbliższym czasie . Akcje budzą się do życia po kilkuletnim wyciszeniu . Arkusz zleceń dziurawy i pusty, niedźwiedzie jeszcze śpią . Drobni handlują małymi pakietami po 1-3k . Ale jak obserwowałem sesje wnioskuje , że jakiś Byk bacznie obserwuje i kąsa niezauważenie . Nikogo nie namawiam do zakupu bo nikt nie wie co będzie za miesiąc . Ale warto dodać do obserwowanych i przeanalizować spółkę . Tu jedna wiadomość od spółki może przynieść zwrot ponad przeciętny . Pozdrawiam wytrwałych i ambitnych .
  • Re: info Autor: ~Pleśniak [94.254.209.*]
    No i jak ? Faktycznie z d… ?
  • Re: info Autor: ~Damian [31.60.250.*]
    Przecież tak się gra. Nie będę ci tłumaczył bo mi się nie chce.
  • Re: info Autor: ~Pleśniak [5.173.88.*]
    Faktycznie nie musisz tłumaczyć .
  • Re: info Autor: ~Piter [94.254.239.*]
    Drobni się wysypią papier się oczyści i tyle w temacie
  • Re: info Autor: ~Wiktor [31.61.161.*]
    Niestety trzeba spojrzeć prawdzie w oczy . Totalny brak zainteresowania spółka . Poczekam do wyników - cierpliwość jest w cenie :)
    No tak gra się zaczeła, od przejścia na ciągłe. Jak widac narazie jest jedna osoba w grze na spółce, wystarczy , że pojawi się drugi zawodnik, i napięcie do 29kwietnia będzie rosło wprost proporcjonalnie do wyników.
  • Re: info Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    tą osobą w grze jest animator, który wystawia zlecenia z 2 stron bo takie jeog zadanie
    Nadal tak myślisz? Moje szacunki odnośnie 2 mln zysku okazały się za duże,, ale pokażą coś na poziomie 600-800 tys.. wieć spoko :)
    w dobrą stronę idziemy.
[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.