Nie uważam cię za trola. Piszesz z sensem i widać, że się czasem trole pod ciebie podszywają.
Nie martwiłbym się o backlog. Zbyt wiele firm ogłasza długie listy tytułów tylko po to by ich latami nie realizować i nie dotrzymywać obietnic. Ovid robi to co mówi, to już jest duży plus. Na pewno mają jakiś plany i pomysły. Teraz wszystkie zasoby są nakierowane na dowiezienie EA Nemesis.
Nemesis moim zdaniem nie będzie przebojem na miarę Gas Station czy innych hitów z NC, ale sprzeda się na tyle dobrze, by uwiarygodnić spółkę jako solidnego producenta o dużym potencjale i tym samym odpowiednio podnieść kurs, który obecnie jest na dnie. Kiedy kupować jeśli nie na dnie ? :)
Gra - Nemesis - ma ogromne pole do rozwoju jeśli się przyjmie - inne rasy obcych, dodatkowe mapy...uniwersum jest bardzo bogate.
Dużo zależy od Awaken Realms. Czy sprawdzą się jako wydawca?
Buahhha byłeś z tym u lekarza?piszesz sam ze sobą hi hi obserwatoR to legenda forum i na pewno nie jestes to ty skończ się jelczu kompromitować wracaj do pracy na kasie !!!!
Do mnie pijesz ? To jest ip vpna na którym jest 100 milionów ludzi bałwanie, a wielonickowcem jesteś ty bo siedzisz tu od miesięcy popisując się jak bardzo nie wiesz jak działa internet i dlaczego w numerze ip jest gwiazdka. Twoje IQ jest poniżej 85, nie ? Szkoda, że na tym forum tak mało normalnie piszących ludzi.
Kolega czyli ty? Człowieku, atakujesz normalnie piszących ludzi na forum, nic dziwnego, że nikt normalny nie chce się tu wypowiadać. W towarzystwie takich pajaców się odechciewa. Najlepsze jest to, że o spółce pisałem tu tylko pozytywnie. Ty jesteś na tyle upośledzony, że nawet tego nie wyłapałeś. Idź dalej wyszukiwać w googlu "IP" po pierwszych trzech liczbach adresu...Nie wiem jak można być tak upośledzonym.
Zobacz Jelczu na farmie też naganiasz ale już jako obserwator
hit ww3~Observator2021-12-10 10:04
IP 45.134.212.*
Panowie z disco tak zachwalacie ww3 ponad stutysięczny gracz, najlepsza CBT, smokingi i Maclareny, mega silne wsparcie, dlaczego nie łykacie tego papiera jak pelikany
Oni piszą o 1,5 mln https://www.magnopus.com/mission-iss
Ale to symulator stacji we współpracy z nasa niestety nie ta liga liczę na sprzedaż pomiędzy 150 tys a 350 tys intera