• Obligacje Braster Autor: ~nowy [77.191.50.*]
    Witam! Jestem nieszczęśliwym posiadaczem obligacji Brastera, tych zabezpieczonych, kupiłem na Catalyst. Ukazały sie ostatnio informacje o zatwierdzonym układzie i porozumieniach z administratorem zastawu itd... Co z tego wynika dla posiadaczy obligacji? Czy trzeba będzie konwertować na akcje, czy czekać na wykup, czy zgłaszać do listy wierzytelności? Ktoś wie coś konkretnego?
  • Re: Obligacje Braster Autor: ~123 [185.238.206.*]
    Na tym forum raczej nie szukałbym odpowiedzi na Twoje pytania… Nie będziesz miał pewności, czy nie trafisz na trolla.
  • Re: Obligacje Braster Autor: ~Misiek [91.216.213.*]
    Witaj w klubie!
    Jestem w tej samej sytuacji i nie mam żadnych informacji, nie rozumiem dlaczego nie jesteśmy informowani o takich sprawach.. (SIC)
    Gdybyś się dowiedział coś więcej to napisz proszę, nie zrażaj się trolami..
  • Re: Obligacje Braster Autor: ~RED [37.47.180.*]
    Proste pytanie: jakie było dyskonto przy zakupie obligacji?
  • Re: Obligacje Braster Autor: ~Kamil [37.30.108.*]
    Moze najpierw wykupcie poprzednie obligacje,
  • Re: Obligacje Braster Autor: ~Buc [31.179.123.*]
    To inny instrument.
  • Re: Obligacje Braster Autor: ~Obligacje [78.120.245.*]
    Czekac, to byly obligacje zabezpieczone na maszynach i nie duza kwota, a wiec szansa jest na odzyskanie. Czekamy czy dostana pozyczke, bo ona ma zostac wykorzystana na splate obligacji wedlug ponizszego haromogramu

Administrator Zabezpieczeń zobowiązał się, iż nie będzie składać wniosku o wszczęcie egzekucji na podstawie tytułu egzekucyjnego, o którym mowa powyżej tak długo, jak Braster realizować będzie swoje zobowiązania względem obligatariuszy obligacji serii A wynikające z tych obligacji, według harmonogramu przewidującego zapłatę kwoty 1 mln zł tytułem wykupu obligacji i spłaty należnych odsetek w terminie do dnia 31 sierpnia 2022 r. oraz zapłaty po 1 mln zł w kolejnych terminach przypadających na koniec każdego trzeciego miesiąca od tej daty do dnia 29 lutego 2024 r. i dokonanie całkowitej spłaty obligacji i należnych odsetek w terminie do dnia 31 maja 2024 r.
  • Re: Obligacje Braster Autor: ~Troll [31.179.123.*]
    Figę dostaniecie.
  • Re: Obligacje Braster Autor: ~Buc [31.179.123.*]
    Nie było dyskonta, był kąt prosty, a raczej kant prosty.
  • Re: Obligacje Braster Autor: ~Wójt [31.179.123.*]
    Kasa misiu, kasa.
  • Re: Obligacje Braster Autor: ~Baryła [31.179.123.*]
    No i co mistrze, panujecie nad sytuacją?
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.