40 dobrych osób w branży to kosztuje 400 tysięcy miesięcznie, a tu chcą za 1mln zrobić grę i na domiar złego nazywają ja premium lub AA. Otóż gry AA to budzet minimum 10 x tyle. Krętacze piarowcy czy zwykla niewiedza? Nie wiem co gorsze
To dlaczego grę z budżetem 1mln robiona przez 4-5 osob nazywają premium/ AA? Przeciez to podstawy. To rak jakbyś napisał, że Frostpunk to gra AAA Hehehehe
Prosrte wypowiedzi. Być moze dla ciebie okazały się zbyt skomplikowane i ekstrapolujesz swoje zdolności na innych. :))) to jak panie Nowak AA/premium za 1mln zł???? Hahahahaha oj coś czuję,że to jednak cinkciarze spod kantoru są a nie zadne studio gamedev. Obawiam się, że premiera to potwierdzi.
Co trzeba miec w glowie by takie bzdury wypowiadac?Firma ma jeden z wiekszych zespolow w PLW i robi 9 tytulow co pokazywali chociazby na debiucie.Oj boli d…pa boli ze musisz tak naganiac
Dnia 2022-03-28 o godz. 11:04 ~Piotr napisał(a): > Co trzeba miec w glowie by takie bzdury wypowiadac?Firma ma jeden z wiekszych zespolow w PLW i robi 9 tytulow co pokazywali chociazby na debiucie.Oj boli d…pa boli ze musisz tak naganiac
Troszkę kultury , prostaczq. Zdziwisz się. Ja nie. :)))