• Stacje ładowania a prąd? Autor: ~Ozewysoko [62.197.145.*]
    Gadacie o stacjach ładowania a może zastanowić się skąd teraz po wojnie będziemy brali prąd. Odejście od kopalin jest konieczne. Co powiecie na zakupy spółek z OZE? Przecież to mocny temat na dzisiaj.
  • Re: Stacje ładowania a prąd? Autor: ~Słoneczko [213.216.125.*]
    OzeKapital. Jedno i drugie
  • Re: Stacje ładowania a prąd? Autor: ~TJ [91.233.250.*]
    Temat prądu jest prosty. Polityka UE musi ulec zmianie. I tu rodzi się szansa dla wszystkich zajmujących się OZE. Dla inwestorów teraz jest czas znalezienia mało znanych nienapompowanych spółek. Czas zakupów i potem zarobku.
  • Re: Stacje ładowania a prąd? Autor: ~Tomasz [176.221.121.*]
    Ja już zapakiwany OZE Capital, Solarinnovation czy Erato. Polecam bo temat OZE w mediach już nagłaśniany. Nawet Biden o tym mówi ze nie ma innych alternatyw.
  • Re: Stacje ładowania a prąd? Autor: ~Joanna [77.112.5.*]
    Ja jednak k wybrałam Oze capital, myślę że rynek się nie myli
  • Re: Stacje ładowania a prąd? Autor: ~Zainteresowana [77.112.5.*]
    Temat samochodów elektrycznych jest nieco skomplikowany, jak dobrze kojarze Elonek coś wypuścił, ale to parę sztuk, trzeba to doładowywać często itd, temat był już grany itd to nie jest temat na ten moment, to jeszcze potrwa, teraz świat faktycznie kieruje swoją uwagę w kierunku fotowaltaniki, energia słoneczna która zaspokoi potrzeby energetyczne, dobra instalacja to jest to co co nas uniezależni, po cichu mówi się o oze capital, może kogoś zainteresuje ta spółka
[x]
ENERGY -12,97% 0,13 2025-09-25 17:04:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.