Biden w trakcie wizyty mówił, że aby zniszczyć podstawę gospodarki Rosji, Europa musi uniezależnić się od kopalin. Tylko inwestycje w OZE może zmniejszyć w najbliższych latach rosyjską gospodarkę o połowę. Czy jest spółka z OZE, która ma już stałą działalność i wykazuje zyski?
Dobre pytanie. Też sądzę że OZE może być perłą najbliższych lat i rozglądam się po spółkach :-)
Myślałem o OZECAPITAL jako spółce już działającej, z fundamentami i spoko wynikami i o Saule jako "złotym" strzale z większym ryzykiem.
Ja również obstawiam OZECAPITAL. Fajne wyniki i dobra cena za akcję. Nie jest to jakaś wydmuszka. Ma powiązania z Solar Innovation i Sun Dragon. Polecam przejrzeć wskaźniki, kapitalizację i raporty. Sporo informacji również na stronie internetowej. Czy dobrze obstawiam naturalnie czas pokaże, ale o tą spółkę jestem spokojny.
Dnia 2022-03-27 o godz. 11:15 ~Oze napisał(a): > Biden w trakcie wizyty mówił, że aby zniszczyć podstawę gospodarki Rosji, Europa musi uniezależnić się od kopalin. Tylko inwestycje w OZE może zmniejszyć w najbliższych latach rosyjską gospodarkę o połowę. Czy jest spółka z OZE, która ma już stałą działalność i wykazuje zyski?
ku.wa jakie brednie...
biden już ma swój cuchnący sznur a głównie to gospodarka rosyjska ma się dobrze, chodzi o uwalenie eurokouchozu... ale co taki cep poslopity z bankierowego ścieku może wiedzieć
Merlin Trup do bazy! Grubasy ubrane i rozpracowane. Papa Pinionszki Papa