• Do Romeo Autor: ~Bdsm [94.254.226.*]
    Romeo już siedzisz na tym cukiereczku? Podobno ma być zabawa z kółeczkami tylko obroty marne
    Daj znać jak zawsze to zmobilizujmy bananowe dzieciaki
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.39.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Xyz [89.64.63.*]
    Czemu usunięto mnie że napisałem żeby firma uwolniła cugle ?
  • Re: Do Romeo Autor: ~KółeczkaBezNas [86.106.87.*]
    Dnia 2022-03-26 o godz. 13:06 ~Bdsm napisał(a):
    > Romeo już siedzisz na tym cukiereczku? Podobno ma być zabawa z kółeczkami tylko obroty marne
    > > Daj znać jak zawsze to zmobilizujmy bananowe dzieciaki

Nie trzeba tutaj mobilizować bananowych dzieciaków, chyba że będą odbierać od spółki po 30 gr i oddawać nam poniżej 10 gr
    ...ale z pustego nawet Salomon nie naleje

to co miało być zakupione zostało w łatwy sposób ogarnięte, nawet nie spodziewałem się że tak łatwo to pójdzie
    teraz tylko czekać aż spółka umorzy serię F i zacznie wypłacać dywidendę z zysków co rok większych, kurs może dalej sobie latać w okolicach 10-20 gr jak to możliwe ;p kasa będzie napływać z dywidendy a nie z handlu i kółeczek. Nie wiem w sumie od kogo ulica będzie teraz kupować ale co mnie to tam obchodzi ich strata ;p

Na nas nie liczcie, to co przytulone to zostanie na lata, ale bedziemy wam kibicować jeżeli się kiedykolwiek uda na tej spółce robić kółeczka ;)
  • Re: Do Romeo Autor: ~buahaha [109.207.108.*]
    mogę was poratować 200k bo tyle mi odstaje, chyba że szcze coś wychaczę po 7 gr to wystawię po 15gr
    Pjoter się wyśmiał i powiedział ze może dać max 50k na górce i posłał to:

https://i.ibb.co/rZVyXvF/pjoter.gif 
[x]
PLANETB2B -5,88% 0,06 2026-05-15 15:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.