Ponieważ operujemy na wszystkich spółkach GPW nasz WIGOMETR obejmuje cały rynek. PRZYPOMINAM - OBSTAWIAMY WIG, a nie WIG20.
Do naszego WIGOMETRU przyjmowane będą tylko wpisy dokonywane na wątku do niedzieli 13.03.2022 r. do godz. 24. Wpisy po godzinie 24 nie będą uwzględniane przy obliczaniu WIGOMETRU. Proszę pamiętać i stosować następujące zasady. JEDEN post. W temacie postu proponuję wpisywać słowo WZROST lub SPADEK, można dodać ewentualnie wielkość % zmiany. Dopuszcza się wzorem wątków kolegów kontraktowców na komentowanie sytuacji na GPW.
oczywiście, wszelkie korekty uwzględniam - błędy wynikają z pośpiechu wczoraj zobaczyłem, że formuły sumujące uwzględniały tylko 11 tygodni - co wynikało z mojego lenistwa
teraz i w poprzednim tygodniu typujesz bez logowania, IP wskazuje, że to Ty ale dla pewności warto się zalogować przypuszczam, że trzy wcześniejsze głosy jako niezalogowany Robert też mogły być Twoje nic nie stoi na przeszkodzie, żeby te dwa konta skleić, co jest istotne aby być branym pod uwagę w klasyfikacji już w pierwszym kwartale
Emu sprawdź proszę mój wynik, bo jest ten sam problem co u 211Marek U mnie wynik powinien być 30,05 W poprzednim tygodniu różnica ta wynosiła 0.01 a propozycja wzrostu taka sama Pit