Chyba nie wierzycie, że cena docelowa Biztecha jest na tych poziomach..... Byliby chyba jedyną zarabiającą firmą IT z, która nie zaliczy rajdu ponad 1zł....
Dnia 2022-03-25 o godz. 12:37 ~Aptekarz napisał(a): > Chyba nie wierzycie, że cena docelowa Biztecha jest na tych poziomach..... Byliby chyba jedyną zarabiającą firmą IT z, która nie zaliczy rajdu ponad 1zł....
To nie jest kwestia " wiary " . Chodzi o konkrety w formie komunikacji spółki z zainteresowanych jej akcjami . A tego - niestety - brakuje !! Zero komunikatów - nie napawa optymizmem .
zakładam, że po pierwszych dużych cyberatakach, które od dawna są zapowiadane i które z pewnością nastąpią, polecimy duuuuuuuużo dalej, myślę, że to kwestia dni, tygodni
Dnia 2022-03-26 o godz. 08:26 ~wąż napisał(a): > zakładam, że po pierwszych dużych cyberatakach, które od dawna są zapowiadane i które z pewnością nastąpią, polecimy duuuuuuuużo dalej, myślę, że to kwestia dni, tygodni
akurat działam trochę w temacie, takie nasilenie cyberataków jakie jest w tej chwili nie miało jeszcze miejsca. Bizek a raczej jego zarząd zadziwia mnie indolencją. Nie mniej liczę na wzrosty
Dnia 2022-03-26 o godz. 11:46 ~Mefisto napisał(a): > Dnia 2022-03-26 o godz. 08:26 ~wąż napisał(a): > > zakładam, że po pierwszych dużych cyberatakach, które od dawna są zapowiadane i które z pewnością nastąpią, polecimy duuuuuuuużo dalej, myślę, że to kwestia dni, tygodni > > akurat działam trochę w temacie, takie nasilenie cyberataków jakie jest w tej chwili nie miało jeszcze miejsca. Bizek a raczej jego zarząd zadziwia mnie indolencją. Nie mniej liczę na wzrosty
Dokładnie o tym mówiła analiza Kostki z 13 lutego 2021... I niestety, coś poszło nie tak. Teraz można dodać jeszcze obowiązujący trzeci stopień alarmowy CRP-CHARLIE na terytorium całego kraju.
Dnia 2022-03-25 o godz. 12:37 ~Aptekarz napisał(a): > Chyba nie wierzycie, że cena docelowa Biztecha jest na tych poziomach..... Byliby chyba jedyną zarabiającą firmą IT z, która nie zaliczy rajdu ponad 1zł....
I chyba coś wreszcie zaczyna się ruszać... Ciekawe, czy 3x gr zostanie na dłużej, czy tylko podbitka?
Dnia 2022-04-11 o godz. 10:03 romek_i_prawdziwy napisał(a): > Dnia 2022-03-25 o godz. 12:37 ~Aptekarz napisał(a): > > Chyba nie wierzycie, że cena docelowa Biztecha jest na tych poziomach..... Byliby chyba jedyną zarabiającą firmą IT z, która nie zaliczy rajdu ponad 1zł.... > > I chyba coś wreszcie zaczyna się ruszać... Ciekawe, czy 3x gr zostanie na dłużej, czy tylko podbitka?
Niemiałbym nic przeciwko żeby złotówka się pojawiała, ale... w styczniu był niemal identyczny ruch.