• Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~Aptekarz [37.248.174.*]
    Chyba nie wierzycie, że cena docelowa Biztecha jest na tych poziomach..... Byliby chyba jedyną zarabiającą firmą IT z, która nie zaliczy rajdu ponad 1zł....
  • Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~adamp26 [77.253.142.*]
    Dnia 2022-03-25 o godz. 12:37 ~Aptekarz napisał(a):
    > Chyba nie wierzycie, że cena docelowa Biztecha jest na tych poziomach..... Byliby chyba jedyną zarabiającą firmą IT z, która nie zaliczy rajdu ponad 1zł....

To nie jest kwestia " wiary " . Chodzi o konkrety w formie komunikacji spółki z zainteresowanych jej akcjami . A tego - niestety - brakuje !! Zero komunikatów - nie napawa optymizmem .
  • Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~Corn7 [83.151.43.*]
    Jaki zarząd taka cena.
    Inne spółki z tej branży były wysoko A biztech beznadzieja
  • Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~wąż [89.64.118.*]
    zakładam, że po pierwszych dużych cyberatakach, które od dawna są zapowiadane i które z pewnością nastąpią, polecimy duuuuuuuużo dalej, myślę, że to kwestia dni, tygodni
  • Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~Mefisto [83.0.115.*]
    Dnia 2022-03-26 o godz. 08:26 ~wąż napisał(a):
    > zakładam, że po pierwszych dużych cyberatakach, które od dawna są zapowiadane i które z pewnością nastąpią, polecimy duuuuuuuużo dalej, myślę, że to kwestia dni, tygodni

akurat działam trochę w temacie, takie nasilenie cyberataków jakie jest w tej chwili nie miało jeszcze miejsca. Bizek a raczej jego zarząd zadziwia mnie indolencją. Nie mniej liczę na wzrosty
  • Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~atomek [89.64.42.*]
    Dnia 2022-03-26 o godz. 11:46 ~Mefisto napisał(a):
    > Dnia 2022-03-26 o godz. 08:26 ~wąż napisał(a):
    > > zakładam, że po pierwszych dużych cyberatakach, które od dawna są zapowiadane i które z pewnością nastąpią, polecimy duuuuuuuużo dalej, myślę, że to kwestia dni, tygodni
    >
    > akurat działam trochę w temacie, takie nasilenie cyberataków jakie jest w tej chwili nie miało jeszcze miejsca. Bizek a raczej jego zarząd zadziwia mnie indolencją. Nie mniej liczę na wzrosty

Dokładnie o tym mówiła analiza Kostki z 13 lutego 2021... I niestety, coś poszło nie tak.
    Teraz można dodać jeszcze obowiązujący trzeci stopień alarmowy CRP-CHARLIE na terytorium całego kraju.

No nic, również trzymam i liczę że urośnie.

• Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~Jedenzloty [31.0.48.*]
    Było 50 gr spadło 50 proc proc do 25 gr .taka fajna spółka coś w podobie do capitala
  • Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~chodzikk [5.174.82.*]
    Nikt nie chce sprzedawać.Ci co czynią to,to są w potrzebie.Spółka dla cierpliwych.Pozdrawiam
  • Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~nie [217.146.83.*]
    ale przecież ta firma nie zarabia, ileż oni mają zysków rocznych? mniej niż jeden senior dev
  • Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: romek_i_prawdziwy [87.207.199.*]
    Dnia 2022-03-25 o godz. 12:37 ~Aptekarz napisał(a):
    > Chyba nie wierzycie, że cena docelowa Biztecha jest na tych poziomach..... Byliby chyba jedyną zarabiającą firmą IT z, która nie zaliczy rajdu ponad 1zł....

I chyba coś wreszcie zaczyna się ruszać... Ciekawe, czy 3x gr zostanie na dłużej, czy tylko podbitka?
  • Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~atomek [89.64.41.*]
    Dnia 2022-04-11 o godz. 10:03 romek_i_prawdziwy napisał(a):
    > Dnia 2022-03-25 o godz. 12:37 ~Aptekarz napisał(a):
    > > Chyba nie wierzycie, że cena docelowa Biztecha jest na tych poziomach..... Byliby chyba jedyną zarabiającą firmą IT z, która nie zaliczy rajdu ponad 1zł....
    >
    > I chyba coś wreszcie zaczyna się ruszać... Ciekawe, czy 3x gr zostanie na dłużej, czy tylko podbitka?

Niemiałbym nic przeciwko żeby złotówka się pojawiała, ale... w styczniu był niemal identyczny ruch.
  • Re: Biztech- ktoś tu walczy...... Autor: ~skubas [217.149.243.*]
    Tylko 14 mln akcji ff, to tu można wiatrak zrobić :))
[x]
BIZTECH 0,00% 0,19 2025-09-09 10:08:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.