• Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~Zibi [188.146.35.*]
    Cześć,
    Widzę bardzo dużą liczbę pobrań za kilka tygodni będzie widać efekty. Pieniądz lubi ciszę powoli sobie dokupuje Aż przyjdzie taki dzień że nie zdążycie wskoczyć do Rakiety. CZAS II KWARTAŁ
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~Rogal [94.254.163.*]
    Którego roku? :D
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~Zibi [188.146.35.*]
    2022r. Rozumiem że chcesz taniej dokupić stąd tego typu teksty.
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~Bolec [185.21.87.*]
    Słyszałem że w 2030
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~Ziomek [188.252.14.*]
    stan na dziś 131k pobrań Drift21.
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~xyz [46.204.89.*]
    Jakieś potwierdzenie tych 131k?
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~Ziomek [188.252.14.*]
    https://playtracker.net/insight/game/59613
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~xyz [46.204.89.*]
    No nie wiem. Nie gra mi to z ilością aktywnych graczy. Ja zakładam ok 70k w najbliższym raporcie.

Ale dziękuję za link.
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~Bankroll [80.51.168.*]
    Jakim niby cudem?
    Na steamie to sie w ogole nie sprzedaje. Maja teraz 60% promki i chyba sa miedzy 500-600 miejscem.
    Zarzad ECC to są niestety krętacze. Pamietaam jak kurs spadal z 4 zl na 1,80 w ciagu tygodnia a potem oglosili przesuniecie premiery EA. Potem umowa z 505 games i brak jakiegokolwiek marketingu...a takie akcje zapewne na co drugiej spolnce na new connect się dzieją...

Dla mnie, ci ludzie, odpowiedzialni za te decyzje, powinni zostac szczegolowo przeswietleni. Ale u nas sie je*ie zwyklych akcjonariuszy. Gdyby nie akjonariusze, to ECC nie mialoby za co robic drifta czy CMSR. Zero jakiejkolwiek wdziecznosci.

Trzymam akcje, bo i tak nie oplacaloby sie sprzedawac tego po 1, 2 czy 5 zł. Bo potencjał drifta czy CMSR jest bardzo duzy, niestety jak się robi wały, to sie tego potencjalu nie wykorzystuije...oby przy gearshifcie i cmsr było inaczej...wiara i nadzieje, to jedyne co tu pozostalo...
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~Ir [31.0.89.*]
    Krytykujemy 505 ale w końcu nie mają interesu w tym, żeby położyć drifta. Jestem przekonany,że gra w tym roku się zwróci, to już widać, aktualizacja przy niewielkiej bazie graczy idzie niezauważona, ale dzięki tym promkom ta baza się powiększa i przy dobrze przyjętej dużej aktualizacji może w końcu zadziała ten efekt śnieżnej kuli. W każdym razie te działania nie da pozbawione sensu w/g mnie. Zaufajmy fachowcom, będzie dobrze, gra niszowa, a jednak 100 k wkrótce pęknie, więc twierdzę, że ta cena to okazja biorąc pod uwagę, że drift to pierwsza gra ecc.
    pozdrawiam
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: hoossa [185.212.107.*]
    Bankroll pisze:
    Dla mnie, ci ludzie, odpowiedzialni za te decyzje, powinni zostać szczegolowo przeswietleni. Ale u nas sie je*ie zwyklych akcjonariuszy. Gdyby nie akjonariusze, to ECC nie mialoby za co robic drifta czy CMSR. Zero jakiejkolwiek wdziecznosci.

Zgadzam się z Tobą w 100%
    Prawo daje taką możliwość. Jest już robione rozeznanie jak przeprowadzić taki audyt. Będzie to zrobione w takim czasie, żeby nie uwalić kursu a więc po wynikach sprzedaży CMSR. Ludzie muszą rozumieć, że to jest wspólny interes a nie folwark prezesa.

• Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~Qwe [5.173.48.*]
    Hoossa czy Ty jesteś w stowarzyszeniu ecc? Na grupie fb?
    A jeżeli nie, to dlaczego?
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: hoossa [185.212.107.*]
    I tak i nie.
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~ciernik [185.146.99.*]
    Co to znaczy ?
    Jest jakas grupa na fb zajmująca się tym naszym gniotkiem ?
  • Re: Bardzo dużo pobrań gry Autor: ~Zibi [188.146.35.*]
    Jest grupa na fb ale ja do niej nie należę
[x]
ECCGAMES 11,34% 0,27 2025-10-17 16:40:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.