Cześć,
Widzę bardzo dużą liczbę pobrań za kilka tygodni będzie widać efekty. Pieniądz lubi ciszę powoli sobie dokupuje Aż przyjdzie taki dzień że nie zdążycie wskoczyć do Rakiety. CZAS II KWARTAŁ
Jakim niby cudem? Na steamie to sie w ogole nie sprzedaje. Maja teraz 60% promki i chyba sa miedzy 500-600 miejscem. Zarzad ECC to są niestety krętacze. Pamietaam jak kurs spadal z 4 zl na 1,80 w ciagu tygodnia a potem oglosili przesuniecie premiery EA. Potem umowa z 505 games i brak jakiegokolwiek marketingu...a takie akcje zapewne na co drugiej spolnce na new connect się dzieją...
Dla mnie, ci ludzie, odpowiedzialni za te decyzje, powinni zostac szczegolowo przeswietleni. Ale u nas sie je*ie zwyklych akcjonariuszy. Gdyby nie akjonariusze, to ECC nie mialoby za co robic drifta czy CMSR. Zero jakiejkolwiek wdziecznosci.
Trzymam akcje, bo i tak nie oplacaloby sie sprzedawac tego po 1, 2 czy 5 zł. Bo potencjał drifta czy CMSR jest bardzo duzy, niestety jak się robi wały, to sie tego potencjalu nie wykorzystuije...oby przy gearshifcie i cmsr było inaczej...wiara i nadzieje, to jedyne co tu pozostalo...
Krytykujemy 505 ale w końcu nie mają interesu w tym, żeby położyć drifta. Jestem przekonany,że gra w tym roku się zwróci, to już widać, aktualizacja przy niewielkiej bazie graczy idzie niezauważona, ale dzięki tym promkom ta baza się powiększa i przy dobrze przyjętej dużej aktualizacji może w końcu zadziała ten efekt śnieżnej kuli. W każdym razie te działania nie da pozbawione sensu w/g mnie. Zaufajmy fachowcom, będzie dobrze, gra niszowa, a jednak 100 k wkrótce pęknie, więc twierdzę, że ta cena to okazja biorąc pod uwagę, że drift to pierwsza gra ecc.
pozdrawiam
Bankroll pisze: Dla mnie, ci ludzie, odpowiedzialni za te decyzje, powinni zostać szczegolowo przeswietleni. Ale u nas sie je*ie zwyklych akcjonariuszy. Gdyby nie akjonariusze, to ECC nie mialoby za co robic drifta czy CMSR. Zero jakiejkolwiek wdziecznosci.
Zgadzam się z Tobą w 100% Prawo daje taką możliwość. Jest już robione rozeznanie jak przeprowadzić taki audyt. Będzie to zrobione w takim czasie, żeby nie uwalić kursu a więc po wynikach sprzedaży CMSR. Ludzie muszą rozumieć, że to jest wspólny interes a nie folwark prezesa.