Nie czytają komunikatów , Merlina o zmianach udziałowców , jr holding o stworzonej grupie inwestorów i planowanych segmentów inwestycji . Postów na FB Berg Holding, artykułów o wartości 165 mld e commerc do 2026 itd... a później po Q1 stwierdza że "bankrut" i uciekną nie patrząc na to od kiedy i co się dzieje , czekam na złotówki . Pozdrawiam tych z dużym sprzętem
Tutaj już było źle, pewnie jeszcze będzie źle. Ale pojawił się bodziec do zmiany kierunku, do poprawy. A to wystarczy aby kurs rósł. Jest nadzieja na lepsze wyniki, a jak już będą lepsze wyniki to to będzie fakt który trzeba sprzedać
Kojarzycie do ilu January chce zwiększyć wartość swojego portfela ?:) Z 470 mln na 3 mld , a on wie jak i na czym to zrobić. Czekam z niecierpliwością na uruchomienie stron i poszerzanie oferty , zobaczymy co się pojawi i jakie świeże pomysły będą realizowane
A ja, choć Wam kibicuję, to dość długo czekałem na tej spółce, żeby zrealizować zysk, więc dziś mam to zamiar zrobić :) Jestem prawie pewien, że będzie, jak mówicie i kurs poleci na pln ale do tego, jeszcze minie kwartał albo dwa, a w tym czasie jeszcze się znajdzie okazja, żeby wskoczyć po niższym kursie, jak się niecierpliwym zacznie śpieszyć ;)
Sam Wiesz ile czasu tu trzeba było zbierać sensowny pakiet akcji na rynku. Każdy sam decyduje ale ja nie po to czekałem na granicy bankructwa żeby oddać jak zaczyna się etap rozwoju. Myślę że może z tym 5G coś być ale prędzej na innej spółce niż tu, wątpię że by poszerzyli merlingroup o kolejną gałązkę. Niezależnie od tego aby WNG trzymał swój pakiet to tu też ruszy