Że prawdziwym game changerem powinien być właśnie CMSR ale każdy ma swoje zdanie. Ja czekam na efekt tej mobilki i mam nadzieję, że Drift na konsole też podbije wynik. Gearshift to dalszy plan, trzymam kciuki za chłopaków i zobaczymy co nam przygotują, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.
Drift jest póki co spalony bo każdym ruchem na jego temat zarządza 505 games, a w ECC albo brakuje jaj na twardą negocjację albo wszyscy pracują z domku i zajmują się oglądaniem tv, jak to obserwuję w korpo. Praca zdalna jest tylko dla zdyscyplinowanych.
Ja czekam aż sie panowie wezmą do roboty i skończą tego CMSR-a , bo póki co to widzę że za pieniążki spółki finansują sobie swoje pasje i przepalają benzynę na torach wyscigowych ......................................
Nie no, zluzujcie. Ecc to nie korpo, wiec nie ma mowy o ogladaniu tv. A jazda jednym autem po torze, to i tak bardzo budzetowe podejscie, jakos musza opracowac ten silnik. CMSR moze byc juz bardzo zaawansowane, ale brak info generuje negatywne domysly. Mial byc 2q, to czekamy do lata i wtedy bedzie mozna sie ciskac.