też tak myślałem jak Medicofarma wchodziła na giełdę i kupowałem akcje po 5 zł a dzisiaj są po 1,40 zł. Po nowej emisji kapitalizacja EKIPY przy 7 zł będzie wynosiła 280 mln zł, za co chcesz zapłacić 280 mln zł????? Lock up nie ma tu znaczenia. Liczyłem na mniejszą emisję a tu masakra.
Poczekają na wejście EKIPY na giełdę, żeby produkt pracował już na firmę. Myślę, że poprzednie lody, to był test przed następnymi produktami w tym nową wersja lodów. Myslałem, że hype na Ekipę minął, ale przeglądając ostatnio dodane filmiki na yt, wyślwietlenia czy komentarze na Insta czy tt pod profilem Friza jestem spokojny o przynajmniej najbliższy sezon.
dałem się nabrać na Medicofarmie, tutaj już błędu na powtórzę. Co by nie mówić Medicofarma to spółka na teraz i przyszłość a czas EKIPY pomału się kończy.
oprócz desperacji, którą daje się wyczuć po wpisie, widać też uraz, spoko takie rzeczy sie leczy. Zamiast na giełdzie radzę zainwestować w dobrego lekarza, a życie ci to wynagrodzi, dużo zdrowia życzę, zwłaszcza psychicznego, bo zwłaszcza to ono w dzisiejszych czasach jest niedocenione.