• Raport Autor: ~Krzysiek [77.45.87.*]
    Czemu jeszcze nie podają przybliżonego raport za 2021?
  • Re: Raport Autor: ~asd [89.174.200.*]
    tewra zto już raczej nie ma sensu - zostało 6 dni do pełnego raportu.
  • Re: Raport Autor: ~sllaw72 [87.205.10.*]
    Słabo dzisiaj.
  • Re: Raport Autor: ~takietam [208.127.53.*]
    dobry dzień na zakupy
  • Re: Raport Autor: ~Nowy [37.47.84.*]
    Pierwszy dzień w życiu na giełdzie . Kupiłem ich akcje. Pomóżcie 504 060 480
    Prosze o kontakt
    Co nas dzisiaj czeka?
  • Re: Raport Autor: ~Felek84 [89.78.41.*]
    Mam nadzieję, że oprócz raportu pojawią się jakieś szczegóły o nowej grze.
    Pytanie jaki będzie ten raport. kurs dzisiaj kiepsko.
  • Re: Raport Autor: ~Hihi [31.60.76.*]
    I kto miał rację, kurs kusi się wokół 9 zł ? Dlaczego, pisałem wcześniej, premie i darmowe akcje a dla akcjonariuszy figę z makiem. Nic nie da nowy raport i nowe zyski gry itd. Jak nie będzie polityki dywidendowej zapomnijcie o nowych wzrostach. Za długo tu siedzę a prezes myślał że wydyma fundusze, może i wydyma ale już nie zarobi na nowych emisjach akcji czy droższych akcjach.
  • Re: Raport Autor: ~sssso [46.204.82.*]
    Tu nie ma co słuchać "mędrców". Długodystansowo spółka pewna - zarabia coraz więcej, bardzo niskie współczynniki, niski free float.
  • Re: Raport Autor: ~Hihi [31.60.76.*]
    Dlatego po wynikach czy za pół roku dalej będziesz się głowił dlaczego kurs się kotłuje w miejscu.
    A skąd ty możesz wiedzieć jaki będzie kurs za pół roku. Zajeżdżasz naganiaczem.
  • Re: Raport Autor: ~Przykre [89.200.162.*]
    Dnia 2022-03-31 o godz. 21:53 ~sssso napisał(a):
    > A skąd ty możesz wiedzieć jaki będzie kurs za pół roku. Zajeżdżasz naganiaczem.

Na razie jest słaby, coraz słabszy.
    Spółka jak jest dobra powinna wypłacić ładną dywidendę. Bo kurs niestety powoduje straty u akcjonariuszy.
    Mało spółek z branży gier wypłaca dywidendę.
  • Re: Raport Autor: ~Hihi [31.60.100.*]
    Zobrazuje Ci najprościej jak tylko mogę. Spółka zarabia i ma się coraz lepiej a 90 % z was się zastanawia dlaczego kurs spadł i jest tak na niskim poziomie, różne wersje sobie tutaj wmawiacie że cały gamming w niełasce itd chociaż to nie jest prawdą.
    Teraz ty jesteś niezadowolony z niskiego kursu a fundusze które zainwestowały kilka mln ? Inwestujesz tutaj pokaźne pieniądze a prezes sobie darmowe akcje wprowadza czy potężny program motywacyjny a dla ciebie goowo ? Dlatego dalej się zastanawiaj dlaczego kurs się nie podnosi.
  • Re: Raport Autor: ~takietam [46.134.10.*]
    Czyli fundusze uwalają kurs żeby na tym stracić, brawo geniuszu xd
  • Re: Raport Autor: ~tik [109.173.209.*]
    Akurat program motywacyjny, to raczej zaleta niż wada, nawet uwzględniając niewielką dodatkowa ilość akcji do puli.

12 mln ?
    Hihi - krętaczu, o co ci chodzi z 12 mil?
  • Re: Raport Autor: ~co_za_glab [31.61.189.*]
    Obserwuje twoje posty od dłuższego czasu. Pare razy zostałeś już wyjaśniony, ale nadal wracasz z tymi głupotami.

Mi już szkoda czasu na wyjaśnianie ciebie, wiec tylko krótko, aby obnażyć twój niski poziom inteligencji i prymitywne manipulacje:

1. Akcji w programie jest 600 tysięcy (12 mln? to więcej niż obecnie jest wyemitowanych). Akcje nie są za darmo i są w chyba w 70% dla pracowników a nie zarządu.
    2. Pieprzysz o tych funduszach, ale widac, że miałeś kontakt z nimi tylko poprzez panią w okienku. Przeglądając historie głosowań: to fundusze zawsze głosowały za uchwałami na walnych. Widac tez po ich sprawozdaniach, ze skupują ich akcje - czyli coś całkowicie przeciwnego niż ty próbujesz tu wciskać.
    3. O dywidendzie tez było już wiele razy - po co maja wypłacać 50 groszy dywidendy?
    4. Artifex jako jedna z nielicznych spółek gamingowych jest wzrostowa przestrzeni ostatnich kwartałów, gdzie cały rynek mocno oberwał, w szczególności gaming, a Artifex trzyma się.
    Po co mają wypłacać 50 gr ......serio tak myślisz i napisałeś, o Boże matko ?
    Ile za wyniki kadra zarządzająca sobie chce przygarnąć premii, pisz śmiało ?
    Wiesz kiedy kurs zawinął w dół, dokładnie po tych komunikatach odnośnie premii, darmowych akcjach i akcjach po 9 zł.
    I po wtore, mało wiesz o funduszach, nie chce mi się tu tłumaczyć ale fundusze dobrą robotę odwalają aby leszcze za mocno nie tracili kasy trzymając kurs. A ty dalej się zastanawiaj dlaczego po takich wynikach kurs nie rośnie. Ja wywaliłem te akcję po 16 zł zaraz po tych negatywnych komunikatach i pisałem dokładnie jak to się skończy. A ty zaklinaj rzeczywistość. Wiesz jaki będzie kurs po dobrych wynikach ? Moze wzrośnie ale na chwilę
  • Re: Raport Autor: ~Haha [31.183.172.*]
    Hihi ty tak charytatywnie czy z nudów udzielasz tych cennych rad?A może jednak jesteś na żołdzie jakiegoś fundu.Tak tylko pytam bo przymusu kupowanie akcji danej spółki nie ma.To o co ci "kaman"?
    Ile zarobiłeś podczas tej hossy na artifexie ? Sądzę że grubo ponad 50 % spółek byś zarobił więcej a na wielu stałbyś się milionerem. Trzeba zarabiać a nie wierzyć w cuda
  • Re: Raport Autor: ~Haha [185.135.2.*]
    Jednak szkoda czasu na ciebie!
[x]
ARTIFEX 0,15% 13,42 2025-11-13 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.