Wow większych bzdur to ja nie słyszałem dawno, ciekawe za co Cormay miałby kupić PCR I przede wszystkim po co. Skąd wam ludzie takie pomysły przychodzą.
Też to traktuje jak cześć forumowego folkloru i zabicie czasu między jednym Espi a drugim. Wyłącznie element humorystyczny i może lepiej dodać 2 słowa żeby ktoś "nowy" przypadkiem nie wziął tego na poważnie.
Co do płacenia, ciekawy reportaż oglądałem ostatnio odnośnie takiego właśnie działania w mediach społecznościowych. Na jaką skalę i jak jest zorganizowane działanie trolli itd. Dobrze jest mieć tego świadomość.
Nie karmcie trolli. Przecież widać wyraźnie, że paplają w kółko to samo, pomimo merytorycznych odpowiedzi które im piszecie. Takich trolli jest niestety sporo na Bankierze.
Nie wiem dlaczego uciekasz z wątku w którym uzyskałas odpowiedź, to nie ułatwi Ci uzyskania informacji i odpowiedzi na Twoje pytanie a przecież na tym właśnie Ci zależy.... prawda?
"~vvv odpowiada ~Mariola2022-03-23 20:56IP 31.0.124.*
O czym ta dyskusja?Spółka podała, że podpisała 3 listy intencyjne z "globalnymi podmiotami" w oficjalnych ESPI ( z trzema różnymi podmiotami).Nazwy tych podmiotów nie zostały ujawnione- co chyba jest oczywiste. ( pewnie nie dla wszystkich). Krakacz sugerował, że mogą to być jednoosobowe spółki specjalnie założone by nasadzać inwestorów. Różnica jest taka, że Zarząd ponosi odpowiedzialność karną za podanie nieprawdziwych informacji w ESPI, Krakacz może pisać co chce ( i pisze).Przy okazji: emisja dla Ruty była wpisana w statucie od 2017 roku i 27.03 jest ostatecznym terminem kiedy mogą to zrobić.Nigdzie nie było mowy, że jest to powiązane z zakończeniem negocjacji i podpisaniem umowy sprzedaży przed tym terminem.We wcześniejszych emisjach Ruta zgarnął już ponad 55 tys. akcji"
Mariola spokojnie to forum publiczne wszyscy mogą się wypowiedzieć. Co ci tak zależy na zdaniu Mikea radzę wyrobić własne a nie kierować się zdaniem innych a potem mieć pretensje i wylewać żale .
To się nie doczekasz kochana, Mike nie odpowiada na zaczepki trolli forumowych. Zostałem Ci ja jego frendzel i mogę Ci odpowiedzieć na twoje pytanie które jest niedorzeczne lub po prostu świadczące o niewiedzy lub może po prostu napisane przez zwykłego trolla. Nie Cormay nie kupi PCR, kto wogóle mógł wpaść na taki pomysł. Pomyśl trochę kobieto to nie boli albo przestań trollować.
Mendes, tak trudno zrozumieć, gdzie mam Twoje opinie. Nie Ciebie pytam, to po co się wtrącasz, zwłaszcza, że niewiele masz do powiedzenia. Niepotrzebnie się pocisz. Maniek, forumowy marszczycielu, poproś o to siostrę.
Mariola spokojnie bo sama się spocisz, ludzie chcą Ci tylko pomóc, sądząc po poziomie pytań i wypowiedzi wyraźnie widać że pojawiają się problemy w logicznym myśleniu i formułowaniu myśli.
Utopione pieniądze. Nawet trudno to skomentować. Lepiej zostaw giełdę, weź zanieś kasę na lokatę do PKO to nie utopisz żadnych pieniędzy. Tu jest giełda, a kursy mają to do siebie że się wahają. Ha, ha, ha
A jakie znaczenie ma sprzedawalnosc w przypadku spółek dywidendowych kiedy nie tylko kurs się składa na potencjalny zysk?
Jakie ma znaczenie aktualna płynność na etapie sprzed wejścia na GPW? Rozumiem, że Twoim zdaniem takie przejście nie ma znaczenia w kontekście potencjalnego zwiększenia płynności? Niedaleko sięgając w przeszłość chociażby z ostatniego roku debiuty wskazują na coś innego.
Te głupkowate wpisy trzeba traktować jako rywalizację samców. Każdy chce się popisać i wychodzi ze skóry, żeby coś oryginalnego napisać, a tak naprawdę z każdego postu czuć gnojem i słychać kwikot.
Tak tak…
„Teraz już tylko północ!”
„Nowe ATH 30 days from now!”
„Przy sprzedaży za 400m$ sama dywidenda wyniesie 280zl za papier”,
„Pociąg odjechał, pozdrawiamy tych na peronie”, „a może to morgany wchodzą (red. Okazało się ze to Cormay xD), „sprzedaż w q4 2020 praktycznie pewna”, „hak obiecali ze dowiozą to dowioza” itd… itp…
Takie bajki opowiadacie od 3 co najmniej lat