Ja bym obserwował OZE Capital. Cała branża jest w interesującym miejscu teraz ze względu na wiadome okoliczności, a OZE Capital szczególnie. Wystarczy powiedzieć że obecna cena jest zbliżona do emisyjnej. I wiele innych rzeczy, ale to już sobie poszukaj, w każdym razie spółka na dobrej drodze do stabilnego wzrostu w niedługim czasie. To oczywiście tylko moje zdanie, nie żadna rekomendacja.
Do tego trzeba dodać, że OZE CAPITAL ma 28.48% udziałów w SUNDRAGON a jak wiecie oni chcą produkować super drony i OZE będzie też miało udział w tych zyskach.
"W poniedziałek, 28 marca, odnawialne źródła energii (OZE) w Polsce dostarczały do systemu 10 GW mocy, pokrywając blisko połowę zapotrzebowania całego kraju na prąd. " poczytajcie rozwój będzie i to bardzo szybko
Dzięki wszystkim, wszedłem w OZE Capital, póki co nie żałuję. Zagłębiłem się w temat i to ma jeszcze dużo przestrzeni nad sobą, także na pewno na razie trzymam, niech groszołapy się wywalą. Wg mnie spółka idealnie przygotowana pod jazdę na fali nadchodzącego trendu.